Začínáme proměňovat sny do reálné podoby , uvedl Ing. Marek Vystavěl

Dvouměsíčník Průmysl Dnes pravidelně přináší zprávy a reportáže z konkrétních průmyslových odvětví a exkluzivní rozhovory s vrcholovými manažery prestižních českých a slovenských průmyslových společností. V posledním čísle letošního roku byl uveřejněn rozhovor s Ing. Markem Vystavělem, ředitelem obchodu a marketingu společnosti Bioveta, a.s. Rozhovor s titulkem „Tradiční výrobce veterinárních léčiv prožívá nejúspěšnější éru v historii“ byl věnován nejen téměř stoleté historii a bilancování, ale především budoucím investičním záměrům a expanzi na asijské trhy. Příspěvek představil naši společnost jako progresivního producenta, který čerpá ze své tradice, ale uvědomuje si, že právě investice do moderních technologií a intenzivní kontakt a spolupráce se zákazníky je klíčem k dlouhodobému úspěchu doma i na zahraničních trzích.

projít na článek

Bioveta díky prodeji vakcín roste dvouciferným číslem

Bioveta, a. s. má za sebou velice úspěšný rok. Toho si všimli také v Animal Pharm a napsali o nás článek. Rozhovor jim poskytl ředitel sekce marketingu a prodeje Biovety, Ing. Marek Vystavěl.

projít na článek

Marek Fried pojede s Lotusem EcceHomo!

Návrat na kopce. Marek Fried pojede s Lotusem blížící se závod EcceHomo. Připomeňme, že kopce Marek jezdil od začátku své kariéry od svých 14 let. V roce 2002 startoval s Fiestou na Ecce Homo, jako historicky nejmladší jezdec v ME.

projít na článek

Konečně začínáme!

Konečně začínáme! První letošní lekce (!!!) se uskuteční v úterý 16.6. od 10 hod. ve Stromovce.

projít na článek

Minister of Agriculture Marek Výborný at IAS

On Thursday, 30 November 2023, the Minister of Agriculture Marek Výborný. M.S. visited the Institute of Animal Science in Prague-Uhrineves. The meeting with the Director of the Institute was attended by the Deputy Directors of the Institute for research,

projít na článek

Korfbalové tréninky v sezóně 2022/2023

Přehled tréninků v nadcházejícím ročníku 2022/2023 podle věkových kategorií. Přípravka, minižáci a mladší žáci (2.-7. třída ZŠ) Pondělí ZŠ Bosonožská (Starý Lískovec) 16:00-17:30 začínáme 19.9. 2.-7. třída Úterý ZŠ Jana Babáka (Žabovřesky) 

projít na článek