Zahájení činnosti v roce 2021

Činnost firmy bude zahájena v tomto roce v pondělí 4. ledna. Provozní doba provozovny je beze změny, tj. pondělí pátek, 7 15.30 hod.

projít na článek

Zahájení školního roku

Zahájení školního roku 2020/2021 v ZUŠ Blatná - úterý 1. 9. od 8.30 - domluva rozvrhu ve třídách svých učitelů (nebudou přítomni uč. Koubek, Hájková, Kovář, Kopřiva, Krištůfek, Mezerová, Nárovec, Vonášek, kteří vyučují v úterý na jiných školách). Zaháje

projít na článek

Zahájení školního roku 2020/2021

První školní dny za námi. Jak jsme zahájili školní rok u nás na gymnáziu? Zjistíte v článku ředitele školy a ve videu G-one.

projít na článek

Zahájení školního roku první ročníky

Vážení rodiče, milí prváci, dovolujeme si Vás pozvat na zahájení školního roku 4. 9. 2023 v 10:00 hodin do tělocvičny školy. Více informací k začátku školního roku  The post Zahájení školního roku první ročníky appeared first on SŠT Opava.

projít na článek

PF 2021

Vážení obchodní přátelé, dovolte, abychom Vám poděkovali za Vaši důvěru a úspěšnou spolupráci v uplynulém roce a do nového roku 2021 Vám popřáli hodně spokojenosti a úspěchů jak osobních, tak pracovních, a zároveň také prožití klidných a šťastných vánoční

projít na článek

PF 2021

Vážení obchodní partneři, dovolte, abychom vám touto cestou poděkovali za dosavadní spolupráci v uplynulém roce a do nového roku 2021 vám popřáli především hodně zdraví, osobních i pracovních úspěchů!  Doufejme, pokračovat »

projít na článek