Zahájení oddílové činnosti

V úterý 13.9. zahajuje svou činnost úterní 3. oddíl Columba vedený Tomášem, ale těšit se můžete i na mnoho dalších táborových vedoucích. Přihláška je zde, případně v sekci oddíly. Čas 16:00 18:00. Pondělní 13. oddíl Altair začne svou činnost od 19.9. Schůzky budou začínat v 17:00 a končit v 19:00. Ostatní oddíly jsou bohužel pro letošní rok zrušeny. Mrzí nás to, ale můžete se již teď těšit na bohatou nabídku víkendových akcí přes celý školní rok. Následující akcí je sraz Antiuchošlapí ligy.The post Zahájení oddílové činnosti first appeared on 147. PS Galaxie.

projít na článek

Oddílové Vánoce 2022

Tradiční prosincová akce. Jedeme na základu Hříběcí.Změna místa srazu! před vchodem do vestibulu ZDEPřihlašování zde na webu.

projít na článek

Oddílové Vánoce ( v ohrožení)

Vánoce jsou v ohrožení! Pojeď je s námi zachránit!Propozice a přihlašování nalezneš v sekci akce.

projít na článek

Středa 19.7.2023

Po snídani jsme se rovnou vrhli na oddílové programy, až na čtvrtý oddíl, který měl službu. Nejstarší děvčata se věnovala hrám vzhůru nohama, nejmladší zase The post Středa 19.7.2023 first appeared on LDT-Smetánka II. turnus.

projít na článek

Zahájení projektu Listen2Future

Ve dnech 1. 2. února poběhlo úvodní setkání k zahájení projektu Listen2Future vedeného společností Infineon Austria. IMA je jedním z 27 partnerů ze 7 zemí spolupracujících na tomto projektu. Úkolem IMA v projektu Listen2Future bude vyvinout, ve spoluprác

projít na článek

Vánoce podle Viki 2021

Možná jste už zažili oddílové Vánoce několikrát, možná budou Vaše první. Ať je to jak chce, připravte se na ty vůbec nejlepší, protože letos je má v rukou Viki! Vše co můžete čekat od Vánoc, ať jsou to dárky, sladkosti, sníh, hranolky, nekonečné poledňáky

projít na článek