Zahradní skleníky

Vždycky se hodně těžko něco vybírá, když je toho moc v nabídce. Poté je nejlepší si udělat takový menší pořádek na papíře, sepsat pro a proti a v podstatě získáte výsledek toho, co byste si rádi pořídili. Klidně si to můžete udělat i v případě koupě zahradního skleníku. Trh je totiž nabídkami tolik nasycen, že se těžko v tom můžete jako laik orientovat. A upřímně, vždycky bude lepší, když si skleník zakoupíte od výrobce, pokud je to možné než od někoho, kdo vám nemůže zajistit náhradní díly v případě nějakého problému. Nicméně s koupí skleníku nikdo chybu neudělá, protože jeho úroda bude jako v peřince, a ještě lze začít se svým zahradničení podstatně dříve, než skončí ledoví mužíci a také se bude končit se sklizní déle než na klasickém záhoně. Nabídka českých skleníků Pokud se skutečně chcete zaměřit na kvalitní skleníky se zárukou, poté jsme vám plně k dispozici. Jako výrobci kvalitních českých skleníků nabízíme sortiment, který skutečně vydrží dlouho a bude sloužit v každých podmínkách. Výhodou je, že si u nás můžete ten svůj zahradní skleník sestavit na míru, a dokonce si vybrat i materiál na jeho výplně. Nabízíme jak klasické sklo, tak můžete mít zahradní skleník z polykarbonátu. Nemusíte se obávat o jeho trvanlivost. U nás používáme vysoce kvalitní polykarbonát, který je o síle 6 mm a je s boční pozinkovanou výztuhou. Je pravdou, že při montáži se s ním dobře pracuje, jelikož není tak těžký jako sklo. Rovněž je opatřen UV filtrem, což oceníte hlavně v horkých letních dnech, kdy se skvěle rozptýlí sluneční paprsky. Nemusíte tak skleník stínit. U našich skleníků oceníte rovněž styl samotného větrání, který je nastavený od hřbetu skleníku. Je tak lepší výměna vzduchu. Ani zde nezůstáváme stranou s moderní technologií a lze si zakoupit a nainstalovat automatický otevírač oken. Dále máme v nabídce i další praktické příslušenství, které se dá k našim skleníkům snadno dokoupit. Článek Zahradní skleníky se nejdříve objevil na Castoral.

projít na článek

Zahradní slavnost 2023

Dne 22. června se konala již tradiční zahradní slavnost. Byli jsme rádi, že jsme se opět mohli sejít v hojném počtu.  

projít na článek

Poděkování rodičům

Poděkování patří panu Vydrářovi za vyrobený zahradní stolek, panu Machovi za opravu zahradního stolku a manželům Svobodovým za dva nové zahradní stolečky. Za děti mooc děkujeme!!!

projít na článek

ZAHRADNÍ SLAVNOST 15.6.2023

LENTILKA srdečně zve na Zahradní slavnost, která se bude konat 15.6.2023 od 15:30hod.

projít na článek

Bydlíme venku: Jak správně pečovat o zahradní nábytek?

Po zakoupení nábytku je také důležité zamyslet se nad způsoby údržby zahradního nábytku, a proto Vám přinášíme pár tipů, díky kterým Vám bude zahradní nábytek dobře sloužit po dlouhá léta.

projít na článek

Tipy na kvalitní skleníky v České republice

Skleníky si rozhodně nepořizujete na jednu sezónu a tak to již značí, že si musíte vybírat takový produkt, který je stabilní a vydrží vám řádku let vykonávat velkou službu a to aniž by ho zničil prudký vítr, kroupy, silný déšť nebo i zimní období. Je prav

projít na článek