Zahřejte se v chladných dnech

Vzhledem k tomu, že může být zima pěkně vlezlá, je potřeba se opravdu pořádně zahřát, ať už můžete být doma v teple u krbu, nebo musíte jít ven.Jak se zahřát doma Možná vám tato část článku přijde zbytečná, ale i doma můžete být pořádně zmrzlí. Jak se zahřát pokud topení nestíhá nebo i přes vysokou teplotu doma je vám prostě zima? 1. Pořiďte si kvalitní deku, do které se můžete celí zamuchlat a nevylezte až do jara. Jedná se o velice příjemný způsob jak se zahřát. 2. Uvařte si velký hrnek čaje nebo kávy. Teplý nápoj je skvělým způsobem jak se zahřát. Pokud navíc zvolíte nápoj s obsahem kofeinu nebo teinu, výborně podpoříte krevní oběh a prokrvíte si končetiny. 3. Nohy v teple jsou základ. Asi jste to poslouchali od babiček už v dětství a věřte, že měly pravdu. Pokud budete mít nohy v teple, pak vám bude teplo i po těle. Vsaďte na teplé ponožky třeba i s beránkem či s příměsí merino vlny. 4. Elektronické vychytávky jsou sice nákladnější variantou, ale klidně po nich sáhněte. Na trhu seženete vyhřívané dečky, vibrační lázně na nohy či elektrické dečky na nohy… Nechte se rozmazlit.Jak se zahřát venku Zimní vycházky jsou romantické a určitě se na ně vypravíte velice rádi. Spousta lidí však musí v tomto počasí i pracovat venku spoustu hodin v kuse. Jak se na to připravit? Pokud musíte i v chladném počasí ven, nezbývá vám nic jiného, než se pořádně vybavit, abyste nezmrzli. Velkým pomocníkem v chladných dnech je především termo prádlo, které koupíte ve sportovních potřebách i v některých klasických obchodech. Pořiďte si také pořádnou bundu, která opravdu zahřeje a nezapomeňte i na pořádné boty, aby vám nebyla zima od noh. Na delší pobyty v mrazu se také vybavte speciálním krémem, který vám ochrání nezakryté místa v obličeji. Krém do mrazu by měl být především mastný a ne hydratující. Další možností je připravit si teplý čaj či kávu do termosky s sebou. Článek Zahřejte se v chladných dnech se nejdříve objevil na Aviga.

  • Web: Aviga
  • Aktualizace: 6.7.2024
projít na článek

Zahřejte se s kořením VITANA a vyhrajte

Nakupte jakékoli koření VITANA za 39,90 Kč, zašlete EAN kódy spolu s účtenkou na adresu PO BOX a zařaďte se do hry o lopaty na sníh do auta a lopaty na sáňkování. Termín akce od 15. 10. 2013 do 31. 12. 2013. Soutěž probíhá ve všech prodejnách Trefa.

projít na článek

Změna otevírací doby ve dnech 9.10. - 13.10.

Prodejna v Praze Kyjích je ve dnech 9.-13.10. otevřena vždy od 7:00 - 16:00 hod. Změna otevírací doby ve dnech 9.10. - 13.10. viz. Karolína Mimrová v Default.

projít na článek

Provoz restaurace ve dnech 27. 1. a 10.2.

Ve dnech 27.1. a 10. 2. budou na hotelu probíhat společenské akce, z toho důvodu bude restaurace pro veřejnost úplně uzavřena od 16 hodin. Děkujeme, Hotel Beskyd Příspěvek Provoz restaurace ve dnech 27. 1. a 10.2. pochází z Beskyd Hotel

projít na článek

Vydřené Top Ten

Velká cena Francie mistrovství světa silničních motocyklů na okruhu Le Mans se odehrála v hodně chladných podmínkách. Náš Jakub Kornfeil se s nástrahami závodu popral a z jednadvacáté příčky na roštu vytěžil umístění v první desítce.

projít na článek

Porsche při honičce shodí Smart do vody

Porsche Cayenne ujíždí policajtům a dostane se do úzké uličky na břehu kanálu. Zaparkovaný Smart dostane bodyček a hupsne do chladných vln :-)

projít na článek