ZÁJEZD DO DP HRADEC KRÁLOVÉ

7.10.2023 jsme uspořádali pro studenty a pedagogy školy tematický zájezd do Dopravního podniku Hradec Králové. Kromě skvělého programu, který byl připraven v rámci oslav 95. výročí založení tohoto veřejného dopravce, jsme  zde  také prezentovali pražskou tramvajovou dopravu s naším tramvajovým simulátorem,  na kterém průběžně pracují studenti elektrooborů. Program si můžete prohlédnout zde: https://www.dpmhk.cz/articles/1105/DEN_OTEVRENYCH_DVERI_DP_2023/ Fotografie z této skvělé akce najdete ve fotogalerii Zonerama zde: https://eu.zonerama.com/SPSdopravni/1176173 Článek ZÁJEZD DO DP HRADEC KRÁLOVÉ se nejdříve objevil na Střední průmyslová škola dopravní, a.s..

projít na článek

Program - 03. - 05. 09. 2010: Hradec Králové

Turnaje k obveselení Jejího Veličenstva královny Elišky Rejčky v Šimkových sadech jezdecký turnaj na koních v cca 15:30 a 18:00 hod.

projít na článek

Tepelná čerpadla vám poskytnou úspory v oblasti vytápění

Tepelná čerpadla představují velice oblíbené zařízení jako úsporné a ekologické řešení vytápění domácností. Společnost Recu-Clim nabízí moderní tepelná čerpadla pro efektivní vytápění a ohřev vody pro domácnosti v Hradci Králové a Pardubicích. V tomto člá

projít na článek

Zájezd na Azurové pobřeží a do Provensálska

Naše škola organizuje v červnu pro studenty atraktivní zájezd do jižní Francie s hlavní tematickou náplní římské památky, impresionismus a také rozmanitá přírodní krajina provoněná levandulí a tymiánem.

projít na článek

Zimní zájezd do Alp

​Milí studenti, opět se po letech vracíme s nabídkou zimního zájezdu do Alp. Zájezd se bude konat v prosinci a je určený všem žákům 2.-4. ročníků, kteří se zúčastnili LVK. Jedná se doplňkový lyžařský výcvikový kurz a je možné si s sebou vzít jak lyže,

projít na článek

Zájezd na Zemi živitelku

SDH Čmelíny-Víska pořádá zájezd na výstavu Země živitelka. V autobusu zbývají ještě volná místa a nabízejí je Vrčeňákům, protože v minulosti už několik našich občanů s nimi jelo. Nejpozději do 25. srpna! Kontakt na pořadatele je uveden v pozvánce.

projít na článek