Zajímavé články o Číně a Taiwanu - Půjčili byste si od Boha?

Půjčili byste si od Boha? (Zajímavé články o Číně a Taiwanu) - návod jak si můžete na Taiwanu půjčit peníze od Boha a proč byste je měli vrátit. The post Zajímavé články o Číně a Taiwanu - Půjčili byste si od Boha? first appeared on ZEMĚ DRAKA.

projít na článek

Den s prezidentem Taiwanu

Jaké je to být na den VIP a setkat se s prezidentem Taiwanu? Vše, včetně fotek, v našem článku. The post Den s prezidentem Taiwanu first appeared on ZEMĚ DRAKA.

projít na článek

Český výzkum TČM na mezinárodním setkání akupunkturistů v Číně

Ludmila Bendová přednese výsledky výzkumu „Jak vidí léčbu Tradiční čínskou medicínou její uživatelé“ na mezinárodním setkání akupunkturistů Číně. Zveme vás k jeho účasti!

projít na článek

E. coli - vytvořená uměle?

Já osobně bych se k tomu přikláněla, že kdosi na nás fest experimentuje. Co na ní zabírá? Představte si, že opět i koloidní stříbro, o kterém tu jsou už dva zajímavé články. Zbytek nechám na vašem posouzení. Eva

projít na článek

Svět bezpečnosti

Aktuální dění nejen ze světa, ale i z domava, různé zajímavé články a odkazy můžete sledovat na našem blogu www.svetbezpecnosti.cz Příspěvek Svět bezpečnosti pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek

Jana Böcklová: Je fantastické, co v Číně věděli tolik let před námi

Zajímá mě lidské tělo odjakživa a tohle je fantastické, to co v Číně věděli už tolik let před námi. Myslím si, ze je vzhledem ke stavu naši populace dobře vědět víc, než jaký si má člověk kdy vzít prášek. Moc mě to baví a chtěla bych pomáhat sobě a lidem

projít na článek