Zajímavé odkazy souhrnně

Založen nový oddíl "Zajímavé odkazy", ve kterém budou souhrnně uváděny linky z www.lecit.eu na odkazované webové stránky.

projít na článek

Ze zákulisí: Pohodlnější platební příkazy do FIO banky a upomínky nezaplacených faktur

V rámci našeho programátorského inkubátoru jsme minulý měsíc spustili dvě zajímavé služby. Souhrnně jim říkáme Platič. První modul Platiče se hodí zejména pro eshopy, které provozuje sesterská společnost PNM International. Provozuje několik eshopů a zákaz

projít na článek

Zajímavé

The post Zajímavé first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Programování mikrokontrolérů architektury AVR (3)

V minulém díle jsem zmínil, že popisovaný praktický příklad by bylo možno realizovat jednodušeji s použitím cyklů. V tomto díle se naučíme stěžejní část jazyka C, která se souhrnně popisuje jako „větvení programu“.

projít na článek

Ozařování mozku

Existuje více než 100 druhů zhoubných nádorů (nepřesně souhrnně označovaných jako rakovina), které se mohou vyskytnout v různých částech těla. Každý druh představuje jiné onemocnění. Společným znakem všech těchto onemocnění je nekontrolované bujení buněk.

projít na článek

Zajímavé štíhlotělky z Peru - Dr.V.Bydžovský

Magazín Akvárium živě sice momentálně nevychází, ale to neznamená, že bychom si nemohli připomenout některé články, které v něm v minulosti vyšly. Tentokráte je to článek Zajímavé štíhlotělky z Peru od Dr. Vladka Bydžovského.

projít na článek