Zajímavý dokument

Na následujícím odkazu můžete shlédnout zajímavý dokument o přírodě a vazbách mezi různými živočichy. Dokument má název Jak mění vlci tok řeky .

projít na článek

„Dopisy z Brna“

Měli jsme jedinečnou možnost vidět zajímavý dokument „Dopisy z Brna“ a poté diskutovat s autorkou námětu Karen Kruger i režisérem filmu Jeffrym Garym. Je to dokument, ve kterém Karen Kruger odhaluje tragický osud svých prarodičů. Matka Karen byla jednou z

projít na článek

Zajímavé nálezy hub podchycené v poradně

Do poradny pro houbaře přináší většina návštěvníků houby s dotazem, zda jsou vhodné ke konzumaci. Obvyklý „sortiment“ běžných druhů ale občas zpestří zajímavý nález…

projít na článek

Může naše dítě do školy?

Ministerstvo školství vydalo dokument DESATERO PRO RODIČE DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU, který by nám měl přiblížit – co všechno by mělo dítě před vstupem do základní školy umět a znát. Srovnejte schopnosti vašeho dítěte. Možná naleznete ještě některé rezervy.

projít na článek

Kulturní program srpen

I v srpnu nabízíme zajímavý kulturní program. Těšíme se na Vás. Článek Kulturní program srpen se nejdříve objevil na RC Čeladná.

projít na článek

Kulturní program červenec

Zveme Vás na zajímavý kulturní program v měsíci červenec. Těšíme se na Vás. Článek Kulturní program červenec se nejdříve objevil na RC Čeladná.

projít na článek