Zákaz kouření na veřejných místech od roku 2010

Od ledna 2010 je kouření na veřejných místech na Kypru oficiálně zakázáno.   Zákon, který prošel ve čtvrtek, bude zahrnovat restaurace, bary a noční kluby, kromě mnoha dalších pracovních zařízení. Každý, kdo bude přistižen při kouření v zakázané oblasti, může dostat pokutu až do výše 2.000 €.   Komisařka EU pro veřejné zdraví, Androulla Vassiliou uvítala zákaz kouření a vyzvala ke spolupráci Kypřany ve snaze přijímout nová pravidel.   Bude zajímavé sledovat jak nový zákon bude přijat, protože mnoho Kypřanů současnosti kouří.   Takže během Silvestrovské party s příchodem roku 2010 po půlnoci zákaz vstoupí v platnost. Bude policie nebo inspektoři vyjít v platnost a rozejít se stranou atmosféra?   Na Kypru platí zákaz kouření na veřejných místech, jako jsou hospody a restaurace se zvláštními prostory pro kuřáky od roku 2003. Zákon však nikdy skutečně byla brána vážně, kouření může být stále viděno v mnoha pracovištích, včetně vládních budov. Nechme se tedy překvapit.  

projít na článek

Zákaz pálení čadějnic

Zákaz pálení čarodějnic The post Zákaz pálení čadějnic first appeared on Svatý Mikuláš - Obecní úřad.

projít na článek

Výhody vaporizace proti klasickému kouření.

Vaporizéry je moderní zařízení k inhalování bylinek a extraktů, který má mnoho výhod oproti klasickému kouření. Při vaporizaci dochází k zahřívání sušiny na teplotu, při které se vonné látky a kanabinoidy odpařují v podobě páry, kterou pak inhalujete. Tak

projít na článek

V Královéhradeckém kraji je zakázáno rozdělávat oheň v přírodě a tábořit mimo vyhrazená místa

Hejtman Královéhradeckého kraje Martin Červíček vyhlásil období mimořádných klimatických podmínek. Pro celé území kraje platí zákaz rozdělávání ohně ve volné přírodě i například pálení klestí na zahradách. Zákaz platí od 10. 7. 2023 do odvolání. ...

projít na článek

Eschalon: Book 2 zdarma na GOG

Na GOG rozdávají kousek sice zánovní, konkrétně z roku 2010, leč zpracováním odkazující na tituly ještě starší, a to přibližně ty z přelomu století.

projít na článek

Velikonoční svátky na Kypru

V období od 1. dubna do 6. dubna 2010 je na Kypru většina státních institucí, bank, obchodů a podniků zavřená z důvodu Velikonočních svátku (1. duban 2010 se Kyperský státní svátek). Veselé Velikonoce!

projít na článek