Zákaz vstupu žáků do školy do odvolání

Opatření Ministerstva zdravotnictví zakazuje osobní přítomnost při vzdělávání nebo studiu a týká se i všech žáků středních škol. Netýká se osobní přítomnosti zaměstnanců ve školách a školských zařízeních. Opatření je platné do odvolání.

projít na článek

Přihlášky žáků do ZUŠ

Vzhledem k současné situaci se změní forma přihlašování žáků nových i stávajících na příští školní rok. Přihlášku v digitální formě, umístěnou zde, si stávající žáci vytisknou a odevzdají svému vyučujícímu učiteli. Přihlášky budou k dispozici i v přízemí

projít na článek

Žáci - pro administrátory školy přidat možnost hromadného mazání kolektivů

Milí administrátoři školy, na stranu Žáci → Další funkce jsme do sekce Ostatní přidali funkci pro smazání kolektivů žáků. Více v článku Další funkce a Smazání kolektivů žáků.

projít na článek

ROZHODNUTÍ ŘEDITELE ŠKOLY K MIMOŘÁDNÉMU OPATŘENÍ VLÁDY ČR

Na základě vyhlášení Vlády České republiky rozhodl ředitel ZUŠ Blatná Martin Škanta, o uzavření budovy školy od 11. března 2020, do odvolání.

projít na článek

Florbal mladších žáků

Ve středu dne 15. 11. 2017 bylo odehráno v tělocvičně SŠTO Dačice okrskové kolo ve florbalu mladších žáků. Celkem se zúčastnily tři školy – ZŠ Slavonice, ZŠ Dačice ul. Komenského a Gymnázium Dačice.

projít na článek

Uzavření školy

Na základě rozhodnutí ministra zdravotnictví je škola až do odvolání uzavřena.

projít na článek