Zakázkové krejčovství Kladno - Petra Horáková

Zakázkové krejčovství Petra Horáková Kladno nabízí šití oděvů, společenské a večerní šaty, veškeré úpravy a opravy oděvů, šití záclon a závěsů. V krejčovství si můžete koupit látky i galanterii a rádi vám poradí. Nově přijímáme opravy šicích strojů.

projít na článek

Úpravy a opravy oděvů Kladno - Petra Horáková

Petra Horáková Kladno nabízí úpravy a opravy oděvů, výměny zipů, opravy a šití záclon a závěsů, zakázkové krejčovství a šití oděvů na míru, prodej látek a galanterie, poradenství. Nově přijímáme opravy šicích strojů.

projít na článek

OPRAVY ŠICÍCH STROJŮ - KREJČOVSTVÍ KLADNO

Provádíme opravy šicích strojů všech značek, prodej náhradních dílů na šicí stroje. Zakázkové krejčovství samozřejmě nabízí opravy oděvů, šití na zakázku.

projít na článek

Eva Horáková

důchodkyně, členka Sdružení pro záchranu Čížkových kamenů Lhota - Bezděkov

projít na článek

Nominantka prezidenta Petra Pavla na ústavní soudkyni Kateřina Ronovská spolupracovala se sponzory kampaně prezidenta Petra Pavla

3.8.2023 18:58 Nominantka prezidenta Petra Pavla na ústavní soudkyni Kateřina Ronovská spolupracovala se sponzory kampaně prezidenta Petra Pavla. Informovalo o tom Echo24. Ruka ruku myje, malá domů, „poděkování“, klientelismus či nepřímá korupce. I tak

projít na článek

Cvičný požár v kladenském domově seniorů

Ve čtvrtek 6. června 2024 v 9 hodin a 32 minut byl na tísňovou linku HZS Středočeského kraje nahlášen požár v Domově pro seniory Kladno.

projít na článek