Zákeřné skryté poplatky u úvěrů. Znáte je?

Ne každá úvěrová nabídka či smlouva je skutečně transparentní. Skrytých poplatků je spousta a další přibývají. Tento článek by si proto měl přečíst každý žadatel o úvěr dřív, než podepíše smlouvu. Následky neznalosti bývají totiž velmi vážné.

projít na článek

Češi podceňují skryté poplatky u úvěrů

Transparentní podmínky jsou při výběru poskytovatele úvěru klíčovým parametrem jen pro 3 % Čechů. Více lidí se tak rozhoduje např. i podle reklamy. Tuto překvapivou bilanci ukázal aktuální průzkum společnosti Cofidis. Vůbec nejdůležitějším aspektem je pod

projít na článek

Úrok versus RPSN: Víte, jaký je mezi nimi rozdíl?

Ať už řešíte hypotéku nebo spotřebitelský úvěr, zajímat by vás mělo, kolik to bude stát. Banky a jiní poskytovatelé úvěrů se předhání s co nejlepšími nabídkami úrokových sazeb. Je to však opravdu finální částka, kterou za úvěr zaplatíte? Co je to úrok

projít na článek

KVÍZ: Mrázek, Krejčíř či Jonák. Zkuste, jak dobře znáte devadesátkové „podnikatele“

Během devadesátek zbohatla řada kontroverzních podnikatelů. Vyzkoušejte v našem kvízu, jak dobře znáte Mrázka, Krejčíře a spol.

projít na článek

Konsolidace půjček vám ušetří až 50 % ze splátky úvěru

Konsolidace půjček online, tzv. sloučení půjček do jedné, vám může ušetřit až 50 % ze splátky v porovnání s dosavadním úvěrem. Co je to konsolidace půjček a jaké konsolidace úvěrů jsou dostupné na českém trhu?

projít na článek

COFIDIS rozšiřuje produktové portfolio o klasický úvěr

Společnost COFIDIS, specialista na poskytování spotřebitelských úvěrů na dálku, doplňuje své stávající produktové portfolio o klasický úvěr. Vychází tak vstříc klientům, pro které je nízká měsíční splátka nejdůležitějším kritériem při výběru úvěru.

projít na článek