Základní část NHL 2018/2019

V základní části se letos, stejně jako minulý rok, objevilo 31 týmů z Kanady a USA, kde se liga odehrává. Každý tým v této fázi soutěže musí odehrát cekem 82 zápasů, ze kterých poté vzejde 16 týmů ze dvou konferencí a ty postoupí dále do vyřazovací části. Tam je čekají boje o Stanleyův pohár, pro ostatní organizace, jejichž týmy se neprobojují do play-off, končí sezona a musejí čekat na příští sezonu na další pokus se zlepšit. Letos do play-off postoupily tyto týmy. Západní konference: Calgary Flames (David Rittich, Michael Frolík)                                     San Jose Sharks (Tomáš Hertl, Lukáš Radil)                                     Nashville Predators                                     Winnipeg Jets                                     St. Louis Blues                                     Dallas Stars (Martin Hanzal, Roman Polák, Radek Faksa)                                     Vegas Golden Knights (Tomáš Nosek)                                     Colorado Avalanche Východní konference: Tampa Bay Lightning (Ondřej Palát, Jan Rutta)                                     Boston Bruins (David Pastrňák, David Krejčí)                                     Washington Capitals (Jakub Vrána, Dmitrij Jaškin)                                     New York Islanders                                     Toronto Maple Leafs                                     Pittsburgh Penguins (Dominik Simon)                                     Carolina Huricanes (Petr Mrázek)                                     Columbus Blue Jackets   Všichni výše jmenovaní mají tedy ještě možnost získat slavný Stanley Cup, ostatní se s letošním ročníkem loučí, ačkoli někteří z hráčů budou mít ještě letos možnost zahrát si za své národní týmy na blížícím se MS na Slovensku. Tento rok dokonce šampionát startuje až po druhém kole vyřazovacích bojů v NHL, tudíž teoreticky i někteří další hráči se budou moci později připojit, pokud o ně bude samozřejmě zájem. V hlavách všech hráčů je ovšem hlavně vidina výhry v NHL.   Vždy se spolu jednotliví soupeři utkají v sériích hraných na 4 vítězná utkání, což znamená, že jedna série může čítat minimálně 4, maximálně pak 7 utkání. Ten, kdo bude mít na svém kontě jako první 4 výhry, postupuje dále, zatímco jeho soupeř vypadává a začíná mu dovolená. Z našich hráčů má šanci vyhrát celkem 16 hokejistů (vždy v závorce za názvem týmu). Uvidíme tedy, kdo se bude radovat a kdo například posílí Česko na šampionátu v Bratislavě. Článek Základní část NHL 2018/2019 se nejdříve objevil na Lopes.

  • Web: Lopes
  • Aktualizace: 21.5.2024
projít na článek

CESTOVNÍ NÁHRADY, STRAVNÉ 2019

Platné sazby základních náhrad pro rok 2019 (dle vyhlášky z 30. října 2018  č. 254/2018 Sb. a dle vyhlášky č. 333/2018 Sb. ze dne 19.prosince 2018): Sazba základní náhrady za 1 km  jízdy činí u osobních silničních motorových vozidel 4,10 Kč. Výše průměrné

projít na článek

Prázdniny ve školním roce 2018/2019

Přehled prázdnin ve školím roce 2018/2019 .  Ředitelské volno není plánováno, ale může být vyhlášeno v průběhu školního roku v případě mimořádné události .

projít na článek

Bioveta veterinář roku 2018

V sobotu 9. 3. 2019 proběhl galavečer Koně na Žofíně 2019. Součástí večera bylo i předání ceny Bioveta Veterinář roku 2018.

projít na článek

6.10.2018 Podzimní část 15. ročníku kolvětrání

Podzimní část dalšího ročníku kolvětrání se opět blíží. A jako každý rok tuto dobrou akci podporujeme. Projedete se s námi? Příspěvek 6.10.2018 Podzimní část 15. ročníku kolvětrání pochází z Středočeská ovocnářská unie z.s.

projít na článek

Hra pro divadelní sezónu 2018/2019

V pátek 4. května 2018 jsme začali zkoušet novou hru.

projít na článek