Zalistovali jsme novou značku BohemiaSeed

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. The post Zalistovali jsme novou značku BohemiaSeed appeared first on naarden.

projít na článek

Rozšiřujeme portfolio produktů o novou značku CarBAX.

Divize OCTO TECHNOLOGY rozšířila svoje portfolio produktů pro čerpací stanice o novou značku CarBAX. Jedná se o kompletní portfolio vysavačů, kompresorů, klepačů... The post Rozšiřujeme portfolio produktů o novou značku CarBAX. appeared first on octo-tech

projít na článek

Částečná orgranizace Pump the Prague run 2016

Náš tým vymýšlel, zajišťoval dodávku a stavěl na místě 4 tématické překážky. S klientem JAD Production jsme se podíleli na stavbě trati, zajišťovali jsme zdravotnický personál, sehnali a organizovali 20 brigádníků. Působili jsme místě akce a zajistili bez

projít na článek

Heidelberg

Přesedláváme na novou značku měníme ofsetové technologie na německý Heidelberg. The post Heidelberg appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek

Přestěhovali jsme se na novou adresu!

Přestěhovali jsme se na novou adresu. Od 3. 9. 2018 nás najdete na nové adrese Úlehlova 3088 / 6, Brno 628 00. Klikněte pro více informací.

projít na článek

VIDEO: Otevřeli jsme novou prodejnu v Brně

Otevřeli jsme pro vás novou prodejnu na ulici Milady Horákové 13 v Brně. Kromě vynikajícího pečiva si můžete dát snídani, italskou kávu nebo třeba kakao...Mňam.

projít na článek