Zápisy do 1. třídy

Ve dnech 2. a 3. dubna 2024 od 8:00 do 16:00 bude probíhat zápis do 1. třídy. Více informací ZDE. Veškeré dokumenty k zápisům ZDE. Telefonické objednání termínu zápisu bude možné od 1. 3. 2024. Článek Zápisy do 1. třídy se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola pro zrakově postižené a vady řeči.

projít na článek

ZÁPISY DO MATEŘSKÝCH ŠKOL NA ŠKOLNÍ ROK 2023/2024

ZÁPISY DO MATEŘSKÝCH ŠKOL BUDOU OPĚT PROBÍHAT ONLINE OD 10. DUBNA 2023 - ZDE VYPLNÍTE PŘIHLÁŠKU, KTEROU SI VYTISKNETE 16. KVĚTNA PŘIJDETE OSOBNĚ S PŘIHLÁŠKOU DO MATEŘSKÉ ŠKOLY - NA ČAS, KTERÝ SI ZAREZERVUJETE V SYSTÉMU https://www.zapis-ms-vsetin.cz/ zapi

projít na článek

Začínají zápisy na další pololetí.

Milí rodiče, začínají přednostní zápisy na nové pololetí pro ty z Vás, kdo s námi budete chtít pokračovat ve svých stávajících skupinkách nebo ve svých stávajících IND lekcích. Přednostní zápisy budou trvat do neděle 17.12. Po jejich skončení na základě V

projít na článek

Školení rozhodčích III. třídy

Pro všechny zájemce z řad klubů naší oblasti pořádáme školení rozhodčích III. třídy, se specializací na vrchní rozhodčí. Vše potřebné v přiložených propozicích. Propozice školení rozhodčích III.třídy.pdf (232702)

projít na článek

Termíny k zápisu do 1. třídy ZÁKLADNÍ ŠKOLY

Termíny k zápisu do 1. třídy ZŠ Vážení rodiče, v tabulce nabízíme volné termíny k zápisu do 1. třídy ZŠ. Obsazené budou aktuálně zbarvené červeně. Můžete si termín rezervovat i telefonicky u Bc. J. Lalikové na čísle 734 676 377.

projít na článek

ZÁPIS DO PRVNÍ TŘÍDY

zapis-do-1.-tridy-hotoveStáhnout The post ZÁPIS DO PRVNÍ TŘÍDY appeared first on Základní škola speciální, Jaroměř.

projít na článek