Zápisy do mateřských a základních škol newsletter

Vážení rodiče, níže najdete odkaz na newsletter, který vydalo město Brno. Najdete v něm informace o zápisu jak do mateřských, tak do základních škol. Zápisy do MŠ a ZŠ The post Zápisy do mateřských a základních škol newsletter appeared first on Mateřská škola Vackova, Brno.

projít na článek

Prázdninový provoz mateřských škol

Vážení rodiče, ZDE najdete tabulku s rozpisem otevřených mateřských škol o letních prázdninách 2022. The post Prázdninový provoz mateřských škol appeared first on Mateřská škola Vackova, Brno.

projít na článek

Co by mělo umět dítě před nástupem do školky?

Blíží se zápisy do mateřských škol a mnoho rodičů se ptá, co by mělo jejich dítě k zápisu umět. Číst dál

projít na článek

PANEL ŠKOL

Jedná se o projekt Nadace České spořitelny a spolupracujících škol. Cílem je vytvoření ucelené metodiky pro výuku finanční gramotnosti na druhém stupni základních škol.

projít na článek

Připojení zaměstanců školy ke stávce 27. 11.

ZŠ a MŠ Brno Husova 17 p.o. bude 27.11.2023 uzavřena z důvodu účasti zaměstnanců školy na celodenní stávce mateřských, základních a středních škol. Článek Připojení zaměstanců školy ke stávce 27. 11. se nejdříve objevil na .

projít na článek

Učitelská akademie 2021

Srdečně Vás zveme k účasti v našem projektu Učitelská akademie 2021, v němž Vám nabízíme akreditované vzdělávací kurzy. Díky grantu hlavního města Prahy jsou kurzy vyučujícím pražských mateřských, základních a středních škol dostupné zdarma. UČITELSKÁ

projít na článek