Zařiďte si domov v italském stylu

Luxusní interiér v sobě skrývá mnohem více než jen exkluzivní a drahý nábytek. V každém prostoru, který doma najdeme se skrývá kousek z nás. Výběru nábytku i doplňků věnujeme spoustu času a energie. Přemýšlíme jaké barvy vybrat, co kam umístit, aby daný kousek nejlépe vynikl a zároveň krásně zapadal do celkového konceptu místnosti. Oceňujeme kvalitu a příjemnost materiálů, teplo dřeva i luxusní vzhled lesklých povrchů. Každý interiér má svou vlastní osobnost, kterou vytváříme naší péčí. Dnes se budeme věnovat luxusu v italském kabátu. Zde je pár inspirací, pokus vás také okouzlil šarm těchto domácností. V čem tkví jeho oblíbenost? Není náhoda, že je Itálie považována nejen za centrum módy. V této zemi také sídlí světově proslulé nábytkářské a designérské firmy. Málokdo totiž dokáže vtisknout nábytku punc elegance, luxusu a originality, právě tak jako Italové. Zaoblené a jemné tvary dominují sedacím soupravám, postelím i jídelním stolům. Vyvážené kombinace materiálů a nábytku se prolínají s jemnými barevnými kontrasty v dokonalé souhře. Díky těmto přednostem dokáží uspokojit potřeby i velmi náročného zákazníka. Moderní italský design Základem tohoto stylu jsou místnosti plné světla a domácího tepla. Toho dosáhneme především díky slunečním paprskům, které do místnosti necháme proudit skrze okna a pečlivým výběrem barev a materiálů. Nehledejte zde žádné umělotiny. Italský moderní design nachází inspiraci v přírodě a podle toho volí i materiály. Najdeme zde především dřevo, kůži, koberce s vysokým vlasem a různé druhy tkanin, které působí teple a přirozeně. Inspirace minimalismem a historií Tento charismatický styl propojuje vznešenost historie s originalitou moderní doby. Interiér v italském provedení na někoho může působit až extravagantně, rozhodně však není přeplácaný. Veškerý nábytek a doplňky existují ve vyváženém poměru a vzájemně se doplňují. Právě proto, že některé sedací soupravy, postele a stoly vypadají na první pohled honosně, volíme k nim střídmější doplňky a drobnější nábytek, který zjemní celkový dojem z místnosti. Pokud si zvolíte extravagantní provedení, může se vám snadno stát, že si budete připadat jako byste bydleli na zámku a ne v obyčejném bytě, či domě. Klaďte důraz na detaily Jako u každého interiéru, i zde se vše musí podrobně promyslet. A u italského designu to platí dvojnásob. Právě každičký detail dělá tento moderní styl tak dokonalý a originální. Pro inspiraci se můžete podívat do naší galerie.

projít na článek

Glamour styl: zařiďte si bydlení jako na zámku

Ponořte svůj interiér do moderního elegantního stylu bydlení, který se vyznačuje třpytem a leskem s nádechem luxusu a bohatství. ...ČÍST DÁLE »

projít na článek

Glamour styl: zařiďte si bydlení jako na zámku

Ponořte svůj interiér do moderního elegantního stylu bydlení, který se vyznačuje třpytem a leskem s nádechem luxusu a bohatství. ...ČÍST DÁLE »

projít na článek

Bydlení ve stylu loft

Bydlení ve stylu loft je oblíbené mezi umělci, kreativními jedinci a lidmi, kteří hledají netradiční a inspirativní prostředí. Je to způsob, jak propojit průmyslovou estetiku s moderním bydlením a vytvořit si unikátní domov.

projít na článek

: Odhaľte čaro nadčasového štýlu: Masívny vidiecky nábytok, ktorý ohromí vašich hostí!

Predstavte si, že vstupujete do miestnosti a zacítite nezameniteľnú vôňu dreva. Každý kus nábytku rozpráva príbeh, ktorý sa dotýka vašej duše. Vidiecky nábytok je ako stroj času, ktorý vás prenesie do minulosti a zároveň vám poskytne pohodlie a útulnosť m

projít na článek

: Odhalte tajemství nadčasového stylu: Selský masivní nábytek, který ohromí vaše hosty!

Představte si, že vcházíte do místnosti a ucítíte nezaměnitelnou vůni dřeva. Každý kousek nábytku vypráví příběh, který se dotýká vaší duše. Selský nábytek je jako stroj času, který vás přenese do minulosti a zároveň vám poskytne pohodlí a útulnost modern

projít na článek