Záruka spokojenosti u ASUSu

ASUS si věří při závadě notebook opraví i vrátí peníze Asus si pro náš připravil zajímavou akci, kdy vysloveně věří svýn produktům. Každý zákazník, který v době od 23.2. do 31.12.2015 koupí kvalifikovaný notebook značky ASUS, má možnost se do 15 dnů od nákupu zaregistrovat na stránce www.asus-zaruka.cz a využít tak výhod programu Asus 100% záruka spolehlivosti. Výhody programu: Pokud se vám v období od 14. do 365. dne od nákupu notebook rozbije a bude Vám uznána záruka, ASUS vám notebook nejen opraví, ale také vám za něj vrátí peníze v hodnově současné maloobchodní ceny. V tiskové zprávě ASUS stojí:  „V případě, že se u zákazníkova zařízení projeví mezi 14. a 365. dnem od data nákupu technická závada, získávají automaticky nárok nejen na opravu v autorizovaném servisu v rámci běžné záruky, ale také na vrácení peněz. Kromě opraveného notebooku tak obdrží navíc ještě částku odpovídající celkové maloobchodní ceně produktu. Tato akce se nevztahuje na produkty DOA (dead on arrival), u kterých se závada objeví během prvních 13 dní od data nákupu.   Plánujete nákup nového notebooku? Tak přemýšlejte i o ASUSu Příspěvek Záruka spokojenosti u ASUSu pochází z NetTech s.r.o.

projít na článek

Dotazník měření spokojenosti

Vážení obchodní přátelé, s ohledem na pravidelný monitoring spokojenosti našich zákazníků za účelem trvalého zvyšování úrovně spolupráce a obchodních vztahů si Vám dovolujeme předložit k vyplnění Dotazník měření spokojenosti.

projít na článek

Šutr Liberec 2023 – VÝSLEDKY KOMENTÁŘ

V sobotu 9. září jsme se opět sešli pod závodním lanem v příjemném prostředí horolezecké stěny Šutr Liberec. V celkem pěti kategoriích se nám na šestém ročníku představilo 22 závodníků a závodnic, kteří se postarali o pěkný a svižný závod. Vše proběhlo be

projít na článek

Pojištění na motorku Záruka Bezpečné Jízdy na Motorkách PujčSihned.cz

Motorkářská vášeň a svoboda na dvou kolech jsou nepřekonatelné. Avšak, každý z nás ví, že s touto svobodou přichází i zodpovědnost. Aby vaše motorkářské dobrodružství zůstalo v bezpečí a poklidu, je důležité mít správné pojištění na motorku. Naše partners

projít na článek

Proč stroj na zmrzlinu od zmrzlinovy-stroj.cz

Zmrzlinový stroj Proč si pořídit zmrzlinový stroj od nás? Nejlepší cena Jsme přímý dovozce zmrzl

projít na článek

Značka Hermle - německá záruka kvality již od roku 1922

Hodiny od německé firmy Hermle se těší celosvětové oblibě již řadu let. Rádi bychom Vás tedy s tímto výrobcem blíže seznámili. Po zbytek léta pro Vás navíc platí sleva 5% na všechny jeho produkty.

projít na článek