Zásady společnosti Renishaw v hospodářské soutěži

Naše globální zásady hospodářské soutěže jsou určeny výkladu klíčových rizik souvisejících s hospodářskou soutěží a zaručují všem našim zaměstnancům a širší skupině partnerů vždy ochranu zdravé soutěže slušným a otevřeným jednáním na otevřených konkurenčních trzích. Naše zásady hospodářské soutěže jsou založeny na principech a platí pro všechna obchodní jednání a transakce ve všech zemích, kde působí skupina Renishaw Group (jsou předmětem lokální legislativy a praxe).

projít na článek

Zásady společnosti Renishaw k boji proti úplatkářství

Společnost Renishaw uplatňuje vůči jakékoli formě úplatkářství nebo korupce politiku nulové tolerance. Náš globální program pro boj proti úplatkářství je navržen tak, aby všichni zaměstnanci daný přístup dodržovali, a zároveň je v souladu se šesti zásadam

projít na článek

RLD10 Bez interního interferometru

Interferometrický lineární odměřovací systém RLE společnosti Renishaw. Kombinuje jednoduchost a výkon unikátního systému vláknové optiky společnosti Renishaw s použitím specifických optických konfigurací.

projít na článek

Jak fungují optické snímače Renishaw

Vyhledejte informace o funkci otevřených i uzavřených optických snímačů společnosti Renishaw.

projít na článek

Charakteristiky v případových studiích se společností Renishaw

Případové studie jsou výborným prostředkem k vybudování a posílení značky i pověsti v povědomí široké veřejnosti. Jestliže jste úspěšně použili řešení společnosti Renishaw a rádi byste svoje zkušenosti představili, rádi o vás uslyšíme.

projít na článek

Renishaw GUI cykly

Grafická uživatelská rozhraní (GUI) společnosti Renishaw poskytují intuitivní způsob programování měřicích cyklů, kalibraci sond a ustavování nástrojů.

projít na článek