Zastavte se za námi na FINfestu

V novém designu bude i náš stánek na květnovém FINfestu. Budeme se těšit na vaši návštěvu. Tomáš Síkora se zúčastní panelové diskuze na téma srovnavače a sjednavače v oblasti neživotního pojištění.

projít na článek

Jarní výprodej Gas Gas a KTM Enduro

V rámci jarní nabídky v našem Motocentru jsme si pro vás připravili spoustu modelů za akční ceny. Například KTM 300 EXC Six Days původní cena 299 000,- Kč nyní za 264 000,- Kč Nebo GasGas MC 250 původní cena 243 000,- Kč nyní za 212 500,- Kč

projít na článek

Máme otevřeno. Zastavte se k nám

V souvislosti s nařízením vlády a postupnému uvolňování opatření v rámci celostátní karantény, jsou naše pobočky v Havířově, Ostravě-Porubě a Třinci opět otevřeny.

projít na článek

Jedeme na TRAKO!

Jedeme na veletrh TRAKO Gdaňsk! Potkáme se? Zastavte se nás pozdravit ve společné české expozici v hale B, stánek číslo 5. Těšíme se na Vaši návštěvu!

projít na článek

Navštivte nás na EXPO Ferroviaria!

První říjnový týden nás čeká italský veletrh EXPO Ferroviaria! Zastavte se nás pozdravit ve společné české expozici na stánku E146/E147. Těšíme se na Vaši návštěvu!

projít na článek

Oblíbená stavební pouzdra s obložkou i bez

St le v t oblibu si z sk vaj stavebn pouzdra, kter nahrazuj klasick z rubn a tak cel oto n dve e, kter p ece jenom zab raj trochu v ce m sta. D ky pouzdru Jap u et te mnoho prostoru a nav c dod te sv dom cnosti, ne

projít na článek