Zásuvkové systémy FK-Technics

S firmou FK-Technics jsme pro Vás připravili nové dva typy zásuvkových systémů pro zabudování do stolu nebo do kuchyňské linky. Jedná se o odlišný systém oproti čtyřzásuvkovému, také z našeho sortimentu, který měl montážní otvor 80mm. Tyto dva systémy mají montážní otvor 100mm. Oba mají vlastní přívodní kabel o délce 2m a tudíž není potřeba odborné montáže. Jedná se o dva druhy, kde jeden je vybaven třemi zásuvkami pro 230V AC a druhý systém má dvě zásuvky na 230V AC a dva porty...

projít na článek

Zásuvkové systémy Bachmann Twist 2Z a Elevátor

Jedná se o dva různé typy zásuvkových systémů firmy Bachmann, které jsou velmi vyrobeny z kvalitních plastů. U systému Twist 2Z se jedná o zásuvkový systém pro dvě klasické zásuvky na 230V AC, které se odkryjí pootočením kruhového krytu. Tento systém má o

projít na článek

Inteligentní systémy monitorování a řízení dopravy - GEMOS DOPRAVNÍ SYSTÉMY a.s.

Dopravně bezpečnostní systémy pro obce a města. Nejefektivnější řešení problémů se zvýšeným transitem a dopravními nehodami.

projít na článek

Modulární a zakázkové upínací systémy

Společnost Renishaw nabízí řadu modulárních i zakázkových upínacích stavebnic a softwaru pro použití se souřadnicovými měřicími stroji (CMM), kontrolními systémy Equator™a optickými měřicími systémy.

projít na článek

MJ 1000 micro pumpa pro hydro systémy

SLEVA 33%, poslední kus! Oběhové čerpadlo Maxi-jet pro ATAMI wilmu, amazon, NFT, larger Multi Ducts, EbbFlow systémy a propagátory, řízkovnice a jiná hydroponická, aeroponí a aqua systémy. výtlak: až 2m, maximální výkon 950l/h.

projít na článek

3osé systémy

Snímací systémy Renishaw pro kontrolu a řízení kvality

projít na článek