Zateplení fasády RD Styrotherm Plus 10cm v Brandýse nad Labem

Zateplení fasády tohoto domu provedla naše firma na podzim 2012. Dům byl zateplen pomocí šedého EPS Styrotherm Plus o tl. 10cm.

projít na článek

Zateplení fasády Borek

Starší rodinný dům byl na přání majitele zateplen šedým polystyrenem Styrotherm plus o tl. 10cm. Pro eliminaci tepelných mostů a prokreslování hmoždinek do fasády byly použity EPS zátky na otvory po hmoždinkách. Upravena byla i vstupní terasa domu

projít na článek

Zateplení fasády Brandýs nad Labem Na náplavce

Zateplení rodinného domu Na náplavce poblíž mostu v Brandýse nad Labem. Zateplení bylo provedeno pro získání dotace Zelená úsporám, 120mm, povrchová úprava silikon 2mm rýhovaná, římsy a další prvky barevně odlišeny.

projít na článek

Zateplení fasády na novostavbě v obci Hlavenec

Zateplení fasády je vhodné provést také u většiny novostaveb. Tato novostavba byla vyzděna z ytongu tl. 37,5cm. Majitelé zvolili zateplení certifikovaným systémem Weber klasik s izolantem Styrotherm Plus 70 a finální úpravu silikonovou omítkou.

projít na článek

Zateplení fasády na RD Dřísy

Zateplení RD ve Dřísech kontaktním zateplovacím systémem Weber therm klasik s použitím EPS F70 100mm. Spolu se zateplením domu byla provedena finální úprava fasády na přilehlé garáži, weber pas.silikon 1,5mm.

projít na článek