Zavedení výkonnostního marketingu pro e-shop s jídelními stoly

Připravuji další případovou studii tentokrát jsem vybral e-shop s jídelními stoly Majstrštych. Za 60 dnů se mi podařilo návštěvníky e-shopu přesvědčit k nákupu produktů, které si dříve běžně osahali na prodejně. Díky výkonnostnímu marketingu jsme udrželi vzájemnou synergii mezi vynaloženými náklady na reklamu a přijatými objednávkami.

projít na článek

Jaký je rozdíl mezi SEO a PPC? 

Online marketing je v dnešním digitálním světě klíčovým nástrojem pro růst a úspěch firem. K těm nejúčinnějším strategiím výkonnostního online marketingu patří SEO a PPC. Co si pod těmito zkratkami představit a jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? V článku s

projít na článek

Jak přesunout váš současný e-shop na řešení Shoptet?

Jsem velice rád, že řada mých klientů i známých již pochopila, že pronájmové licence nejsou na škodu, ale naopak jde o praktické řešení. Mohou tak mít svůj e-shop pohodlně a navíc se nemusí starat o novinky v rámci funkcionalit nebo další zákoutí online m

projít na článek

Kam na školení marketingu

Vyhledáváte školení či kurzy v online marketingu? Potom zjišťujete, že není žádná sranda si z nabídky v ČR vybrat.

projít na článek

Jarní novinky z online marketingu

Čas běží tryskem. Vánoce jsou ty tam a ne příliš silná zima urychlila vyhlížení jara, proto jsem se rozhodl sepsat pár aktualit z oblasti online marketingu.

projít na článek

Trendy v online marketingu pro rok 2023

Letošek se kvapem chýlí ke konci, proto jsem pro vás opět připravil trendy v online marketingu pro následující období. Budu se soustředit na ty nejdůležitější oblasti, pojďme se tedy na ně podívat.

projít na článek