Závěr

Hurá, dostal jsem se téměř po 7 měsících na konec. Tento kurz mě stál času, ale vyplatilo se to. Stránky podobného typu jsem v češtině na internetu nikde nenašel, a tak mě napadlo je vytvořit. Proti různým Windowsům a Linuxům to byla příjemná změna. Při psaní tohoto kurzu jsem se moc nevěnoval stylistické a gramatické úpravě, takže je téměř jisté, že češtinářům se zde protáčí panenky. Při psaní tohoto kurzu jsem čerpal z vlastních vědomostí a také z těchto knih, které Vám mohu pouze doporučit: Michal Politzer Windows XP tajemství a kouzla příkazového řádku Jakub Zemánek Slabá místa Windows aneb jak se bránit hackerům Tomáš Baránek MS-DOS Kompletní referenční průvodce Doufám, že se Vám tento kurz líbil a že Vám pomohl zvládnou DOS, ať už z vašeho zájmu nebo z povinnosti. The post Závěr appeared first on MS-DOS a příkazový řádek ve Windows.

projít na článek

25 let Rossmann

Rossmann oslavil 25 let na českém trhu krásným plesem v Praze na Žofíně. Na závěr galavečera nechyběla parádní videodiskotéka 1950 2019. DJ Jirka Březina The post 25 let Rossmann appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Konference Česká Pojišťovna

Velkolepá společenská akce Konference České Pojišťovny 2018 Výstaviště Brno, pavilon G2. Obří diskotéka na závěr, po koncertu Marie Rottrové a slovenské skupiny No Name.  ... The post Konference Česká Pojišťovna appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Ples Agel

Videodiskotéka Jirky Březiny na Reprezentačním plesu společnosti AGEL. Přes 800 spokojených tanečníků a skvělá párty na závěr plesu DJ Jirka Březina, ples Agel 2019 The post Ples Agel appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

TV Nova, Forum Karlín 2022

Skvělé 28. narozeniny TV Nova, koncert MIG21 a videopárty na závěr.  ... The post TV Nova, Forum Karlín 2022 appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Výrůstek na bělmu

Pokud se vám objeví na bělmu výrůstek, může se jednat o drobnou cystu, kterou je vhodné odstranit. Jde o minimální zákrok při lokální anestezii, který trvá 5 až 10 minut. Vždy je vhodné, aby vás vyšetřil fundovaný oftalmolog a poté stanovil závěr, zda je

projít na článek