Závěr dostihové sezóny v Pardubicích

Slunce zalilo pardubické dostihové závodiště Agrofert Park při Závěrečných dostizích s Českou asociací steeplechase. Připraveno bylo osm dostihů. Závěrečná steeplechase II. kategorie na 4200 metrů, nesoucí jméno vítězky Velké pardubické Orphee des Blins, patřila smolaři z nedávné Velké pardubické Speranzovi s žokejem Thomasem Boyerem v sedle.

projít na článek

Závěr dostihové sezóny v Slušovicích

Dostihy Slušovice - 28.10.2014 objektivem Lenky Sklenákové

projít na článek

Dostihová sezóna odstartovala již i v Pardubicích

Nový termín 16.4. přidalo do kalendáře dostihové závodiště v Pardubicích. Jednalo se spíše o rozehřívací dostihy nižších kategorií, tři rovinové a dva přes proutěné překážky.

projít na článek

Podzimní barvy a dostihové loučení v Pardubicích

Kateřina Pavlíčková připravila další fotogalerii v podzimních barvách, tentokrát při loučení s dostihovou sezonou v Pardubicích.

projít na článek

Polský den v Pardubicích

V sobotu se konalo čtvrté pokračování letošní pardubické dostihové sezóny - Polský den, jehož vrcholem byl Memoriál majora Miloše Svobody - druhý kvalifikační dostih pro říjnovou 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou.

projít na článek

Pardubické sobotní dostihy ve fotografiích Lenky Sklenákové

Sobotní dostihové odpoledne na pardubickém závodišti bylo předznamenáním vrcholu dostihové sezóny. Fotoreportáž připravila Lenka Sklenáková.

projít na článek