Závěrečný dostihový den ukončil v Pardubicích sezónu 2021

Již klasicky, druhý víkend po VP, se v Pardubicích uzavírá dostihový provoz, mj. dostihem nesoucím název po jejím vítězi.

projít na článek

Kvalifikace na Velkou zahájila sezonu v Pardubicích

Nakonec až při 1. kvalifikaci na VP otevřelo své brány pardubické závodiště. Hlavně díky požadavku pořadatele, aby se běhalo s diváckou kulisou nakonec nebyl uspořádán Zahajovací dostihový den 8.5.

projít na článek

Letní dostihový den na pardubickém závodišti

Po třech letech se na dostihové závodiště v Pardubicích vrátil "Letní dostihový den" jehož vrcholem byla Stříbrná trofej, klasická steeplechase na 4000 m. Neobvyklý pohled na dostihy tentokrát nabízí fotografka Kateřina Pavlíčková.

projít na článek

Úvodní cross country Koroka v Pardubicích

Zahajovací dostihový mítink v Pardubicích svým objektivem sledovala i naše další pravidelná fotografka Andrea Zavadilová. Její velkou fotogalerii si můžete prohlédnout zde. Vybrané nejlepší fotografie z dostihového dne nabízíme v následující fotoreportáži

projít na článek

Zlatý pohár 2015 v Pardubicích

Tradiční červnový dostihový mítink "Zlatý pohár" v Pardubicích v sobotu 13.6. nepříznivě ovlivnilo počasí. Dvě bouřkové vlny zasáhly Pardubice tak silně, že se dostihová dráha stala nezpůsobilou...>> Vstup do fotogalerie Lenky Sklenákové >>

projít na článek

Dostihový den na závodišti Kolesa objektivem Lenky Sklenákové

Závěrečný dostihový den steeplechase sezóny na dostihovém závodišti Kolesa tentokrát objektivem Lenky Sklenákové.

projít na článek