Závislost na internetu

Jestli frac34;e maj dne n generace s n m obrovsk frac12; probl m, pak je to z vislost na internetu. Bohu frac34;el to kolikr t zach z a frac34; tak daleko, frac34;e lov ku za ne b frac12;t v echno jedno, co frac34; rozhodn dob e nen . M frac34;eme to vid t nap klad u student . I kdy frac34; dan frac12; student v , frac34;e jej ek n ro n zkou ka, pak m sto toho, aby se u il, sed na telefonu a ned l to, co by d lat m l, co frac34; znamen , u it se. Pot to dopadne tak, frac34;e dan frac12; student zkou ku neud l a je zklaman frac12;. m to asi bude? Kdyby se dan frac12; student v noval u en , a nikoliv sv mu mobiln mu telefonu, je dost mo frac34;n , frac34;e by zkou ku zvl dl. Bohu frac34;el lid dnes na sv frac12;ch mobiln ch telefonech ned laj nic u frac34;ite n ho. M sto toho, aby se nap klad vzd l vali, sleduj videa, kter kolikr t postr daj smysl. lov k je schopen u takov frac12;ch vide str vit klidn hodiny asu. Nebylo by lep dan frac12; as vyu frac34; t jinak? Nap klad studiem na zkou ku, kterou chcete zvl dnout? Z vislost na internetu se ale nevyskytuje pouze u mlad generace. Vyskytuje se tak u generace st edn ho v ku. U t chto lid se to projevuje tak, frac34;e lov k p ijde po cel m dni z pr ce dom a m sto toho, aby se dan frac12; lov k v noval sv mu partnerovi nebo d tem, rozsv t mobiln telefon a op t se v nuje n emu zcela jin mu, ne frac34; by m l. Pot se ale v ichni div , frac34;e dne n vztahy dlouhodob nefunguj . Je to pr v proto, frac34;e lov k m sto toho, aby se v noval sv mu partnerovi, se v nuje mobiln mu telefonu a kolikr t nepodstatn frac12;m v cem. Je smutn , kam to v dne n dob sp je. Jestli frac34;e to bude t mto zp sobem pokra ovat i nad le, je dost mo frac34;n , frac34;e d ti nebudou zvl dat kolu a vztahy st edn ch generac se budou nad le rozpadat. Pokud bychom to za ali e it, je dost mo frac34;n , frac34;e by se mnoho v c dalo zachr nit. Je ale pot eba to za t e it a zm nit sv j postoj. Jinak to opravdu nep jde. Je dost mo frac34;n , frac34;e by v s mohlo asem mrzet, frac34;e jste nezm nili sv j postoj v dob , kdy jste m li. Článek Závislost na internetu se nejdříve objevil na Rinkl.

  • Web: Rinkl
  • Aktualizace: 24.6.2024
projít na článek

Není komunikace přes síť až příliš?

O ohni se říká, že je to dobrý sluha, ale špatný pán. Domnívám se, že totéž by se dalo říci o internetu. Život bez internetu si nedokážeme představit. Internet využíváme každý den. Nakupujeme přes internet, platíme přes internet, získáváme informace přes

projít na článek

Závislost má klip!

Koncertně úspěšný song Závislost dostal začátkem března 2021 pohyblivý obrázky! Natáčení probíhalo pod vedením Gaby Sittové a jejího týmu. Videoklip se dostal i do hledáčku TV Óčko, která ho zařadila do svého vysílání.

projít na článek

Závislost na internetu dále roste – na vině je teď hlavně AI

Globální internetový provoz v roce 2023 prudce vzroste, uvádějí statistiky firmy Cloudflare. Podle ní hlavním akcelerátorem nyní jsou a budou aplikace umělé inteligence. Čeká se také vzestup zájmu uživatelů o satelitní internetové technologie.

projít na článek

Stinná stránka Internetu? Závislost

Sedíte ve škole, v práci, v restauraci, na zastávce, snažíte se soustředit, ale vaše oči neustále šilhají po obrazovce mobilního telefonu. Jakmile se obrazovka rozsvítí, sáhnete po něm, odheslujete ho a zkontrolujete co vám právě přišlo. Tento proces se o

projít na článek

Historie internetu v ČR

Zatímco historie celosvětového internetu sahá až do 60 let dvacátého století, kdy se začala formovat první počítačová síť, kterou můžeme The post Historie internetu v ČR first appeared on Co je internet?.

projít na článek