Závodit s ním můžete

Starší dáma chce investovat do koupě závodního koně. Jednoho si vybere a nechá ho vyšetřit veterinářem. Tak co, pane doktore, myslíte, že s ním budu moct závodit? Veterinář se ještě jednou podívá na koně, pak na dámu a nejistě říká: Závodit s ním můžete, ale tipoval bych, že ho porazíte The post Závodit s ním můžete first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Rookie Zurutuza kolegou Ruedy

Deniz Öncü bude v příští sezóně sice závodit za tým Red Bull KTM Ajo, ale v kubatuře Moto2, jeho místo převezme Xabi Zurutuza, tedy nováček MS-Moto3. José Rueda byl dle očekávání potvrzen i na příští sezónu. (Jiří Mikšík)

projít na článek

Arenas pojede za Gresini Racing

Albert Arenas bude v roce 2024 závodit ve třídě Moto2 s týmem QJMotor Gresini Racing. Španěl jezdí v kubatuře Moto2 od roku 2021 a poslední dvě sezóny byl součástí týmu Red Bull KTM Ajo. (Jiří Mikšík)

projít na článek

Huertas dal přednost Ducati před Kawasaki

Koncem srpna nechala Kawasaki talentovaného Adriana Huertase (mistr světa SSP300 z roku 2021) testovat superbikový motocykl Jonathana Rey a ten hned překvapil skvělými časy. Nyní ale bude tento jezdec závodit 2024 za tým Aruba.it Ducati v MS-Supersport 2

projít na článek

Můžete jet

The post Můžete jet first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Jak vytvořit obsah ve Wordu?

Použití obsahu v dokumentu usnadňuje čtenáři navigaci. Obsah můžete vložit do Wordu z nadpisů použitých v dokumentu a poté jej můžete aktualizovat po provedení změn v dokumentu. Zde je návod, jak na to. Jak přidat obsah? Vyberte Reference a klikněte na Ob

projít na článek