Zazařte na podzim ve zlatých tónech

Podzim přináší s sebou kratší dny, dřívější stmívání, a proto je ideálním obdobím na pořízení si nových svítidel, které vás optimisticky přenesou přes sychravé a deštivé dny. Novinkou nacházející sezóny jsou svítidla ve zlatých barvách Zlatá barva odnepaměti vzbuzovala obdiv a byla znamením bohatství a luxusu. A právě teď je jednou z nejžhavějších trendových [...] The post Zazařte na podzim ve zlatých tónech first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek

Trofej Zlatých řídítek si odnese také slavný Mick Doohan

Velké cti se dostane vítězi ankety o nejlepšího českého motocyklového závodníka roku 2017. Ručně vyráběnou trofej Zlatých řídítek totiž obdrží kromě něho také pětinásobný mistr světa královské disciplíny GP do 500 cm3 Mick Doohan. Ten cenu obdrží coby Oso

projít na článek

Ředitel společnosti Bioveta, a. s., Ing. Libor Bittner, převzal zlatou pamětní medaili VFU

15. 10. došlo k předávání zlatých pamětních medailí v rámci oslav 100. výročí Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Jednu ze zlatých pamětních medailí obdržel také ředitel společnosti Bioveta, a. s., Ing. Libor Bittner.

projít na článek

Podzim 2010

Podzim 2010 Léto je za námi a začal podzim, čas sklizně podzimních plodů.

projít na článek

Podzim živnostníka extrémisty

Všude lístečky, barvičky a scenérie nálad pochmurných, teskných a tesklivých. To tak zajímá živnostníka extrémistu ten má ouplně jiné starosti! Pro živnostníka extrémistu je podzim Podzim živnostníka extrémisty Celý text »

projít na článek

Přehled lekcí pro podzim 2020

Na podzim jsme pro seniory spolu s Právě teď! o.p.s . a SK Aktivni Senior připravili 4 lekce oblíbeného Nordic Walkingu, na 4 místech Prahy.

projít na článek