Záznamy z přednášek (přehled)

Přehled záznamů z mých přednášek. KeePass: Základy, pokročilé využití a KeePass Enterprise (čtvrtek, 14.4.2022) První díl přednášky o aplikaci KeePass, The post Záznamy z přednášek (přehled) first appeared on Michal Zobec | Senior IT Consultant (ZOBEC Consulting).

projít na článek

Plán přednášek pro rok 2023

Jak jste si jistě všimli, začal jsem v roce 2022 přednášet. Protože seznam plánovaných přednášek jsem posílal pouze zájemcům v The post Plán přednášek pro rok 2023 first appeared on Michal Zobec | Senior IT Consultant (ZOBEC Consulting).

projít na článek

BDSM a ponyplay Q&A živě na YouTube

Jedna z nejúspěšnějších věcí na mém YouTube jsou záznamy přednášek o BDSM, které jsme pořádali na FHS UK v minulých letech. Letos se žádná konat nebude - aspoň pohud vím - a tak jsem se rozhodl uspořádat totéž online. Ve středu 20. března 2019 od 20:00 bu

projít na článek

Přehled kulturních akcí v okolí

Tipy kam vyrazit. Kulturní a sportovní akce na Valašsku na jednom místě. Koncerty, divadla, taneční zábavy, plesy, turnaje, … Pořádáte akci? Jednoduše ji do přehledu vložte. The post Přehled kulturních akcí v okolí appeared first on Region Valašsko.

projít na článek

Přehled služeb pro klienty OSPOD

The post Přehled služeb pro klienty OSPOD appeared first on Centrum ALMA, z.ú..

projít na článek

MS Access 2 Úvod dotazy

Nedílnou součástí MS Access jsou, jako u každé databáze, dotazy (queries), pomocí kterých můžeme filrovat záznamy dle našich kritérií.

projít na článek