Zcela nový naftový Mild-hybrid Kia s 48 V elektromotorem

Společnost KIA Motors ve druhé polovině roku 2018 představí svůj první naftový částečně hybridní pohon (tzv. mild-hybrid) pracující s napětím 48 V. Nové hnací ústrojí s označením ‚EcoDynamics+‘ snižuje emise CO2 tím, že při akceleraci vypomáhá spalovacímu motoru elektromotorem z přídavné 48 V baterie prostřednictvím nového startér/generátoru MHSG (Mild-Hybrid Starter-Generator).  

projít na článek

Nový elektrifikovaný Focus mild-hybrid

Ford rozšiřuje paletu pohonných jednotek modelové řady Focus o elektrifikovaný mild-hybrid. Nabízí o 17 procent nižší spotřebu, více komfortu a nové online funkce.

projít na článek

NEOBYČEJNĚ EFEKTIVNÍ PLUG-IN HYBRID

Cílem značky Peugeot je doplnit každý nový model o verzi s elektromotorem, přichází proto s vozy nový Peugeot 508 Hybrid a nový 508 SW Hybrid, které splňují homologační testy

projít na článek

Nové motorizace modelu ŠKODA OCTAVIA

Nejprodávanější model značky ŠKODA nabízí tři různé alternativní pohony: plug-in hybrid, mild-hybrid a pohon na zemní plyn.

projít na článek

Zcela nový Hyundai KONA Hybrid

Hyundai Motor rozšiřuje nabídku v oblíbené a oceňované modelové řadě KONA zcela novým modelem KONA Hybrid.

projít na článek

Premiéra nového modelu Range Rover Sport

Třetí generace modelu Range Rover Sport je nesmírně dynamická a napříč celou modelovou řadou doslova elektrizující: vůz bude dostupný jako mild hybrid, plug-in hybrid a od roku 2024 také s ryze elekt

projít na článek