Zdravý bulgur na 3 způsoby

Neslyšeli jste ještě o bulguru? Seznamte se se zdravým pokrmem z pšenice a načerpejte inspiraci na bulgur recepty přímo v článku. Přinášíme vám 3 tipy na zdravé a chutné recepty z bulguru a rady, jak bulgur správně připravit. Vyzkoušejte ve svém jídelníčku něco nového.

projít na článek

Víte jaké existují způsoby ohřevu vody v domácnosti?

Přemýšlíte nad tím, jaké možnosti ohřevu vody v domácnosti existují a které tedy můžete zvažovat pro svou nemovitost? Existuje více možností některé jsou vhodnější pro rodinné domy, jiné pro byty a další zase pro rekreační chaty a chalupy. Ceny za energi

projít na článek

Bylinář Meduňkový čaj 40 x 1,6g

Meduňkový čaj Meduňka podporuje zažívání, přispívá k optimální relaxaci a dobré náladě a pomáhá udržovat zdravý spánek. Složení: meduňka nať Dávkování: 2 - 3 šálky za den Balení: 40 x 1.6 g Výrobce: Mediate s.r.o.

projít na článek

Dormeo - vše pro kvalitní spánek

Spánek je velmi důležitou součástí našeho života. Je také jedním z hlavních faktorů ovlivňující naši psychickou i fyzickou pohodu. A co tedy můžeme udělat pro zdravý spánek? Spěte 8 hodin, dodržujte spánkovou hygienu a pořiďte si matraci Dormeo.

projít na článek

Bylinář Heřmánkový čaj 40 x 1,6 g

Heřmánkový čaj Heřmánek napomáhá dobré funkci trávicího traktu, podporuje zažívání. Lze ho použít i zevně ke koupelím a obkladům. Pomáhá zklidňovat dýchací trakt, při suchém kašli, navozuje optimální relaxaci a zdravý spánek. Složení: heřmánek

projít na článek

Jak platit přes PayPal: Registrace

Nakupování přes internet je dnes tak samozřejmé jako nakupování v obchodech. Pokud ale nakupujete ze zahraničí, můžete se setkat s trochu nevšedními způsoby platby. Z pochopitelných důvodů je totiž zboží třeba platit předem. Jaký způsob je nejbezpečnější?

projít na článek