ZELENÉ pivo na ZELENÝ čtvrtek!!!Vynikající Starobrněnské pivo Speciál 13 čepujeme od 29.3.2018.Jak zelené pivo vznikáZelené pivo vzniká spojením kvalitní vody, ječného sladu vyrobeného z toho nejlepšího moravského ječmene a toho nejjakostnějšího žateckého chmele. Pivo je vařeno tradičním způsobem na 2 rmuty. Do mladinového kotle se spolu s chmelem během varu přidává i bylinný výluh, který vzniká louhováním několika druhů bylin včetně kopřivy v horké vodě. Díky tomuto způsobu vaření má pivo plnou chuť a příjemnou hořkost. Svou sílu pak Zelené pivo získává spodním kvašením trvajícím osm dnů. Dlouhým zráním při teplotě 1 °C se pivo chuťově zakulacuje a získává svůj typický buket a říz.Posledním krokem ve výrobě Zeleného piva je přidání likéru pod pečlivým dohledem našeho sládka. Nenechte si na Zelený čtvrtek ujít unikátní pivo charakteristické zelené barvy s bohatou pěnou, příjemnou vůní a neopakovatelnou chutí.Další příležitost budete mít až za rok.Těšíme se na Vaši návštěvu! Vaše CP1 The post Zelené pivo na zelený čtvrtek appeared first on Cp1 Café & Wine Bar.
ČEPOVANÉ PIVO: 0,3 l 0,5 l Velkokopovický Kozel Tmavý 37,- 62,- Pilsner Urquell z TANKU 42,- 69,- Volba Sládků 0,5 l 62,- Birell Světlý nealko pivo 30,- 49,- LAHVOVÉ PIVO: Birell dle nabídky 0,5 l
projít na článekČEPOVANÉ PIVO: 0,3 l 0,4 l 0,5 l Velkokopovický Kozel Světlý 37,- 62,- Velkokopovický Kozel Tmavý 37,- 62,- Pilsner Urquell z TANKU 42,- 69,- LAHVOVÉ PIVO: Birell dle nabídky 0
projít na článekVe spolupráci s pivovarem Budvar, Vám nabízíme pivo z regionálních pivovarů jako jsou minipivovary Antoš ze Slaného, Nachmelená opice z Krnova, Clock z Potštejna na Rychnovsku, sokolovský Permon, atd. Vždy máme v nabídce jedno vybrané pivo konkrétního piv
projít na článekKaždý čtvrtek se můžete těšit na hudební večery. Akce bude probíhat na naší terase v čase mezi 20:00 22:00. Pokud bude nepříznivé počasí, akci přemístíme do vinného baru. Těšíme se na Vaši návštěvu! Vaše CP1
projít na článekSpeciální víkendová nabídka od 22. 24. 3. 2024!!! Krůtí prsíčko špikované anglickou slaninou, smetanové kari se zeleninou a thajskou bazalkou, jasmínová rýže Telecí ragů na červeném víně a brusinkách, bramborové bylinkové placky Grilovaný pstruh s pečeno
projít na článek