Zemřel náš dlouholetý člen  ing Jaroslav Černík.

V těchto zimních dnech nás zastihla smutná zpráva o úmrtí našeho dlouholetého člena tenisového oddílu Jaroslava Černíka. Muže, který byl s oddílem spojen přes 50 let jako aktivní tenista,účastník veteránských soutěží , napřed jako hráč a později jako vedoucí mužstva.Na přelomu tisíciletí se významně zapojil do činnosti oddílu ve výboru a při rekonstrukci klubovny v roce 2012 jako projektant v oboru elektro se významně podílel na zdárné přípravě a realizaci. Osobně jsem znal Jardu Černíka z volejbalového a nbsp;tenisové prostředí velmi dobře a po mnoho let jsme spolu hrávali čtyřhru na jednom kurtu proti sobě či spolu. Nelze zapomenout na jeho výřečnost na kurtu a později i za plotem , kdy jako kapitán veteránů udílel nám mladším hráčům rady, jak vyzrát na soupeře . A někdy ty rady byly tak hlasité , že z toho bylo nervózní celé družstvo soupeře. Jako velký fanoušek fotbalové Slávie, dokázal často při debatách u piva rozhicovat fanoušky jiného klubu do ruda. Ano, Jarda dělal vždy vše naplno , ale po pár dnech na všechny rozmíšky a diskuse o lepším mužstvu zapomněl. Později Jarda organizoval fotbálky v hale pro tenisty a cyklo výlety do Třeboně s partou tenistů- veteránů. Vždy byl plný elánu a sil něco zorganizovat či pomoc zařídit. I když kvůli zdraví už nemohl několik posledních let hrát tenis, tak byl velmi aktivní , zajímal se o vše nové , co na tenise je nového a zůstal až do konce svého života členem oddílu. Opustil nás dlouholetý kamarád a velký sportovec-muž se srdcem bojovníka.

projít na článek

2024-05-21 17:17 SIG EkologiePenízeSeberozvíjení: Dlouholetý vztah

Přihláška a podrobnosti zde: SIG Ekologie&Peníze&Seberozvíjení: Dlouholetý vztahThe post 2024-05-21 17:17 SIG EkologiePenízeSeberozvíjení: Dlouholetý vztah first appeared on VlKu (VLadimíru Kutálkovi) věř.cz.

projít na článek

Vzpomínka na Karla Baču-našeho dlouholetého člena TK

Dne 13. Října 2022 nás opustil dlouholetý člen našeho klubu Ing. Karel Bača. V dětství žil v Klánovicích a v roce 2000 se sem s rodinou vrátil. Hned jako aktivní hráč přišel s kamarády hrát k nám tenis. Dlouhá léta pracoval ve velké stavební firmě na ú

projít na článek

Zemřel hudebník a skladatel František Macek

V nedožitých 78 letech zemřel dnes (21. června 2024) dirigent, sbormistr, varhaník, skladatel a pedagog František Macek.

projít na článek

Zemřel kněz, který čekal 45 let na své vysvěcení

16. června zemřel v Číně Jacob Huang Guirong, devadesátiletý kněz, který čekal na vysvěcení téměř polovinu svého života a byl více než deset let vězněn komunistickým režimem.

projít na článek

1.liga - žluté karty 2011 - 2012

Aktuální po 16. kole Tým jméno hráče počet žlutých karet SK Litomyšl Svoboda Ivo 1 FC Smeták Beneš Martin 1

projít na článek