Zemřela slavná hollywoodská herečka Barbra Fuller. V létě by oslavila 103. narozeniny

Ve středu 15. května 2024 odešla na věčnost hvězda stříbrného plátna, americká herečka Barbra Fuller. Známá byla především z rozhlasu, filmu a televize. Dožila se požehnaného věku 102 let. Letos v červenci by přitom oslavila své 103. narozeniny.

projít na článek

Ve věku 75 let zemřela americká herečka Shelley Duvallová. Proslavila se v Kubrickově filmu Osvícení

Zemřela americká herečka a producentka Shelley Duvallová, bylo jí 75 let. Texaská rodačka s velkýma očima natočila sedm filmů s režisérem Robertem Altmanem, který ji v 70. letech přivedl k filmu. Na filmovém festivalu v Cannes Duvallová získala cenu...

projít na článek

Komplikace s rakovinou a covidem si vybraly nejvyšší daň. Ve věku 83 let zemřela Naďa Urbánková

Zemřela herečka a zpěvačka Naďa Urbánková (83) . O jejím úmrtí informovala její dcera Jana Fabiánová.

projít na článek

Modelka Daniela Peštová šokovala krátkým účesem. Vypadá jako slavná světová herečka

Modelka Daniela Peštová nedávno překvapila své fanoušky radikální změnou účesu. Na Instagramu sdílela fotku v krátkém sestřihu, která měla obrovskou odezvu. Danielini fanoušci nešetřili chválou, dokonce ji přirovnali ke slavná hollywoodské hvězdě.

projít na článek

Zemřela Patty Simcoxová z Pomády. Herečka Susan Bucknerová měla 72 let

Z tohoto světa odešla jedna z největších filmových ikon. Ve věku 72 let naposledy vydechla americká herečka Susan Bucknerová, která se celosvětově proslavila rolí Patty Simcoxové ve filmovém muzikálu Pomáda. Tento kultovní snímek se natáčel v roce 1978.

projít na článek

Podívejte, jak nádherná byla herečka Jana Švandová jako mladičká. Toto je její maturitní fotografie

Herečka Jana Švandová zanedlouho oslaví sedmasedmdesáté narozeniny. Ačkoliv je už babičkou, pokud si někdo zaslouží oslovovat „dámo“, je to ona. I s osmdesátkou na krku je Švandová krásná a elegantní, koneckonců to vypadá, že k tomu měla předpoklady odjak

projít na článek