Ženy obsadili na úvod I.ligy osmé místo

V sobotu 21. května se v Třinci konalo 1. kolo I. ligy mužů a žen. Naše družstvo žen odjelo do ocelářského města v silně redukované sestavě, takže už předem se dal tušit jeho pohyb ve spodní části tabulky. Nicméně i ta hrstka předvedla dobré osobní výkony.

projít na článek

Ženy obsadily na úvod II.ligy třetí místo

V sobotu 18. května se v Uherském Hradišti uskutečnilo 1.kolo II. ligy žen, skupiny F. Naše  družstvo vedené Petrem Osinou v něm obsadilo 3. místo, přičemž dosáhlo bodového zisku 59,5 bodu.

projít na článek

Ženy obsadili v 1.kole I. ligy 6. místo

Výsledky: http://online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=7510

projít na článek

Ženy obsadily v 1.kole II.ligy osmé místo

Družstvo našich žen zahájilo sezónu v sobotu ve Vyškově, kde obsadilo celkové 8.místo. VÝSLEDKY: http://online.atletika.cz/vysledky.aspx?idk=26606&stats=2

projít na článek

Ženy ve 4.kole I. ligy sedmé, Muchová v novém klubovém rekordu na 100m překážek

V sobotu 27. srpna se v Hodoníně konalo  4. kolo I. ligy mužů a žen . Naše družstvo žen i přes bojovný výkon obsadilo 7. místo, což mu bohužel nestačilo k odpoutání se od poslední příčky, která znamená sestup do II. ligy.

projít na článek

Na PMEZ v krosu jsme obsadili 7. místo, Pascal Mombo Sarwatt byl čtvrtý

V neděli 6.února se uskutečnil další, tentokráte již 47. ročník Poháru mistrů Evropských zemi v krosu. Naši běžci se na tento podnik nominovali již po osmé v řadě a v rámci Poháru mistrů jako takového, šlo o 17 účast (8-7-2). Naši běžci obsadili 7. místo,

projít na článek