Zerav západní - smaragdový - Thuja occidentalis SMARAGD SAZENICE

ZERAV ZÁPADNÍ - smaragdový Thuja occidentalis "SMARAGD" Dřevina Sazenice zakořeněná v květináči 8x8x8 cm Popis: Stálezelená dřevina, jedna z nejlépe se hodících na živé ploty, je poměrně silného vzrůstu a jasně zelené barvy. Výška: ve věku 10 let až 3 m Mrazuvdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování: Tato odrůda je na půdní složení zcela nenáročná, má však raději propustnou půdu bohatou na živiny, netrpí chorobami.

projít na článek

Zerav západní (kulovitý zakrslý) - Thuja occidentalis “Danica“ SAZENICE

ZERAV ZÁPADNÍ KULOVITÝ ZAKRSLÝ Thuja occidentalis “Danica“ Dřevina Sazenice zakořeněná v nádobě, tříletá, vegetativně množená Popis: Výška: až 80 cm Mrazuvdornost: plně mrazuvzdorná Vhodná na živé ploty.

projít na článek

Zerav západní BRABANT - Thuja occidentalis BRABANT SAZENICE

ZERAV ZÁPADNÍ "BRABANT" Thuja occidentalis "BRABANT" Dřevina Sazenice vegetativně množená, zakořeněná v květináči 8x8x8 cm Popis: Stálezelená dřevina, bujnějšího růstu, vhodná především na živé ploty, lze ale také použít i jako soliteru do zahrad. Výšk

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Cure Salée, Niger

O slavnosti Cure Salée jsem již jednou na těchto stránkách psal. Jedná se o jeden z nejzajímavějších festivalů Západní Afriky. Pro mě osobně to je jeden z nejsilnějších zážitků při cestách do Západní Afriky.

projít na článek