Žijte naplno! Buďte neustále v pohybu s NordBlanc

Chystáte se na výlet do přírody a chybí vám pohodlné a funkční oblečení? Outdoorová značka NordBlanc vás oblékne od hlavy až k patě. Najdete tu kvalitně zpracované oděvy odolné proti dešti, větru i zimě.

projít na článek

Žijte kaizen metodu

Dlouho jsem nenapsal nějaké osobně rozvojové kecy. Kaizen je ale metoda řízení ve špičkových firmách, která je výborná i pro každodenní život. Tento systém má tu výhodu, že nic nestojí, je hrozně jednoduchý na praktikování a dokonce ho již možná využíváte

projít na článek

Slevoking.cz: Dopřejte si dovolenou snů

Chcete se zbavit neustálého spěchu a stresu? Toužíte po adrenalinových zážitcích, nebo si jen chcete naplno vychutnat dovolenou s rodinou? Díky obchodu Slevoking.cz si cestování užijete naplno a doslova za hubičku.

projít na článek

SOUTĚŽ: Vyhrajte tablet Huawei a oblíbené ebooky o zdravé výživě

Nečekejte na leden a žijte zdravě celý rok! Portál Tipli připravil ve spolupráci s Pestrým jídelníčkem soutěž o stylový tablet Huawei a několik skvělých ebooků, ze kterých bude tělo nadšené. Užijte si s námi zdravé týdny, a navíc vyhrajte super ceny.

projít na článek

Jarní speciál: DĚTSKÉ OBLEČENÍ

Občas to vypadá, že začalo léto, a jindy, že už je tady dokonce podzim. Zkrátka aprílové počasí, jak má být. Ale jak do takového teplotního zmatku obléknout naše děti? Buďte připraveni na vše, poradíme vám!

projít na článek

Posíláte pozdravy z táborů

Asociace Na ústředí nám chodí krásné pohlednice a pozdravy z táborů z tuzemska i ze zahraničí. Moc si toho vážíme a děkujeme. I my Vám všem tímto posíláme pozdrav a doufáme, že si tábory užíváte naplno. Podívejte se na několik pohledů, které nám přišly.

projít na článek