Zimní čaj s kořením

Zimní čaj s kořením Bylinný čaj aromatizovaný porcovaný v nálevových sáčcích. Složení: ibišek květ skořice kůra (15 %) ostružina list jablko plod (11 %) zázvor kořen aroma lékořice kořen čekanka kořen pomerančová kůra (3 %) přírodní pomerančové aroma šípek plod citronová kůra (2 %) hřebíček květ kyselina citronová šťáva z rebarbory koncentrát Obsah: 20x2g Výrobce: Mediate s.r.o.

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Krakenova zimní výbava

Po sérii rad a tipů na zimní bushcraftění, jsem si říkal, hodím pár odkazů na vybavení, které rád používám. Zimní vybavení má drobnou nevýhodu, je velké, ... Článek Krakenova zimní výbava se nejdříve objevil na BushcraftPortal.cz.

projít na článek

Pečená křepelka s divokým kořením

Objevte křepelku upravenou podle tradičního receptu z hájenky, kde se občas naskytla příležitost vychutnat si tuto delikatesu. Křepelky, ale i koroptve, bažanti, nebo sluky se pekly na slanině se zeleninou, s divokým kořením. Je skvělá podávaná za tepla n

projít na článek

České hory levněji? Poradíme, jak ušetřit na zimní dovolené

Zimní dovolená vás nemusí stát majlant! Kde všude můžete ušetřit, když jedete na hory? Přinášíme vám několik tipů, jak ulehčit peněžence a užít si skvělou zimní dovolenou.

projít na článek

7 tipů, jak ušetřit na zimních pneumatikách

Chcete co nejvíce snížit náklady na výměnu letních pneumatik za zimní? Připravili jsme pár jednoduchých tipů. Pořiďte si zimní pneu za nejlevnější cenu! Jak díky cashbacku ušetříte a získáte ty nejlepší ceny? Poradíme mnohem víc!

projít na článek

Nastupte na palubu a vydejte se s námi do zimní říše divů v Rail Nation!

Nastupte na palubu a vydejte se s námi do zimní říše divů v Rail Nation! Vážení hráči Rail Nation, S potěšením vám oznamujeme, že nejočekávanější událost roku se vrací a letos v prosinci proběhne v plné parádě! Připravte se zažít sezónní kouzlo, protože

projít na článek