Zimní dovolená vRakousku

Oblíbenou aktivitou v zimních měsících je lyžování, ať už sjezdové nebo raději sáhneme po běžkách. Do Rakouska dojedeme během několika hodin autem a máme na výběr mnoho různých lyžařských areálů, i proto je tato destinace častým cílem zimních dovolených. Rozlehlé svahy, kvalitní sníh, nádherné výhledy a skvělá infrastruktura jsou hlavní důvody, proč je lyžování v Rakousku tolik oblíbené. Najdeme zde několik lyžařských oblastí, které se liší náročností, velikostí a atmosférou. Vybrat si tak může naprosto každý podle svých požadavků nebo zkušeností. Lyžařské trasy pro všechny úrovně a možnosti pro freeride nabízí například Arlberg v západním Tyrolsku. Mnoho areálů je propojených, a proto je lyžování v Rakousku se skipasem často výhodnější než v tuzemsku, protože poskytne mnohem širší možnosti využití a objevování nových lyžařských tras. Pro rodiny s dětmi nebo začátečníky je vhodnou lyžařskou destinací Ski Amadé, která celkem zahrnuje osm lyžařských oblastí v Styru a Salcbursku. Dohromady poskytují 760 km lyžařských tras vhodných pro lyžaře všech úrovní. Navíc se zde nachází mnoho dětských parků a Lyžařských škol, Rádi sem tak zavítají i začínající lyžaři. Mnoho lyžařských cest pro freeride, snowparky a také široké svahy se sjezdovkami najdeme v ledovcové oblasti kolem Kaprunu. Lyžování na ledovci Rakousko patří mezi populární aktivity a v provozu je celoročně. Nejen na Kaprunu, ale například i na ledovci Stubai tak můžeme lyžovat i v létě. V některých místech, jako například na jednom z nejznámějších ledovců Mölltaler Gletscher nebo oblastu Sölden, pak k udržení kvality sjezdovek přispívá také umělé zasněžování. Lyžování Rakousko je skvělou volbou pro každého, kdo chce navštěvovat sjezdovky po celý rok a zároveň si užijí kvalitní sněhové podmínky. Odpočinek i regeneraci namoženým svalům po celodenním lyžování můžeme dopřát v termálních lázních, které jsou rozmístěné po celé zemi. Termální lázně Rakousko nabízí termální bazénky, vířivky, sauny a další wellness atrakce, které nám pomohou cítit se lépe. Článek Zimní dovolená v Rakousku se nejdříve objevil na PRAHA 24 hodin - oficiální zpravodajství z metropole.

projít na článek

Autopůjčovna má přezuto na zimní pneu!

V průběhu měsíce října jsme přezuli kompletně celý vozový park. Ačkoliv se denní teploty pohybují stále nad 7 stupňů C, tedy nad doporučenou teplotu pro použití zimních pneumatik, pro Vaši bezpečnost autopůjčovna ASAP Rent car přezula na zimní pneumatiky.

projít na článek

Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021

POZOR! Musíme si také odpočinout, abychom mohli plnit vaše přání po zbytek roku. Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021. Děkujeme za pochopení. Článek Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021 se nejdříve objevil na TTK CZ.

projít na článek

Zimní zahrady

Zimní zahrady přináší slunce a přírodu do každého domu. Umožňují tak prodloužit si pobyt v přírodě v jarních a podzimních měsících a současně též zajímavě architektonicky vytvořit příjemní přírodní prostředí v domě po celý rok. Díky nepřebernému množství

projít na článek

Lipno a Šumava – ideální letní dovolená

Domácí dovolená má co nabídnout Vybrat vhodnou letní dovolenou je The post Lipno a Šumava – ideální letní dovolená first appeared on Tipy na výlety.

projít na článek

Realizace zimní zahrady

Zimní zahradu máte? A mohla bych ji vidět? V pražských Hodkovičkách se nám povedla opravdu krásná věc demontáž staré, doslova rozpadající se zimní zahrady a montáž nové. Tady se bude ale krásně sedět, co říkáte? Článek Realizace zimní zahrady se nejdříve

projít na článek