Zimní turistické noviny PIN jsou tu.

Co se dočtete v zimním čísle Prvních interaktivních novin? S odpovědí se nabízí editorial a tak Vám ho zde dám na zlatém podnose. S koncem roku se obvykle díváme za uplynulými týdny a s nadějí očekáváme dny a týdny nové. Jak to bylo letos? Co se nám podařilo a na co bychom nejraději zapomněli? Jaká přání máme do nového roku? To jsou nejčastější otázky, na které hledáme odpovědi. Minulost známe, budoucnost bude opět jistě plná překvapení i nových zážitků a setkávání. Doufejme, že milých, povzbudivých a pro někoho možná i pro život zásadních. PIN vám bude i v novém roce na vašich cestách věrným a zážitkovým společníkem, to můžeme stoprocentně slíbit. Dál se budeme věnovat cestování a objevování krás Českého a Saského Švýcarska. Obě příhraniční lokality jsou dosud pro mnoho lidí vlastně neobjevené, mnohdy i neznámé. A jen tehdy, když je cestovatel pozná, musí uznat, že se na místa, která navštívil poprvé musí určitě vrátit. Tak jsou úchvatná. V novinách také dáme víc než dosud prostor obcím a městům, myslíme i na turisty z Německa, pro které budeme i nadále některé články překládat do němčiny. V PINu bude mít prostor také každý, kdo chce představit svoje služby a turistické nabídky. V zimním čtení, posledním letošním vydání PINu, se vydáme za vánočními zvyky a obyčeji v Sasku a v Čechách, také na saský zámek Moritzburg, který láká na výstavu Popelka. Právě na zdejším schodišti ztratila svůj střevíček. Nechybí ani ledopády, které mají pro turisty v příštím roce příjemnou novinku, povede k nim nová trasa. Váš tým redakce PIN. A teď už si uvařte kávu, klikněte na obrázek a pročtěte si zimní číslo PIN.

projít na článek

Jsou tu pro Vás nové noviny PIN plné výletů

Jsou tu pro Vás nové noviny PIN plné výletů. Kliknutím na obrázek se Vám otevře stránka s novinami v PDF. #Pinjaro2016

projít na článek

Zimní čepice s reflexní aplikací

Nadčasové zimní čepice s reflexní aplikací Pro nadcházející zimní sezónu Vám představíme dva nové produkty: reflexní maskoty 3M s certifikací CE a zimní čepice s reflexní aplikací. Obj

projít na článek

Pořad České televize Občanské noviny

Pořad České televize Občanské noviny Díl s názvem Život mobilu po smrti Víte, že si můžete pronajmout nejenom auto, ale také například mobilní telefon? Dnes je trendem nejenom pronajímání věcí na dobu jejich životnosti, ale výrobci začínají dbát i na d

projít na článek

CANON „Zimní cashback“

Kupte si do 31. 1. 2023 vybrané zrcadlovky, bezzrcadlovky, kompakty, objektivy a získejte až 12 500 Kč zpět v rámci akce Zimní cashback. The post CANON „Zimní cashback“ appeared first on VideoKing.cz.

projít na článek

CANON “Zimní cashback”

Kupte si od 16. 10. 2023 do 31. 1. 2024 vybrané zrcadlovky, bezzrcadlovky, kompakty, objektivy nebo videokamery a získejte až 17 500 Kč zpět v rámci akce Zimní cashback. The post CANON “Zimní cashback” appeared first on VideoKing.cz.

projít na článek