Získejte bucláček Jihlavanka z limitované edice

Nakupte jakoukoliv kávu Jihlavanka za alespoň 199,30 kč vč DPH a získejte 1 z bucláčků Jihlavanka. Dárek k vyzvednutí na informacích po předložení účtenky a splnění podmínek akce. Akce platí od 20.9. do 26.9.2023 pouze v supermarketech Terno České Budějovice, Terno Hradec Králové, Terno Olomouc a Terno Zlín.

projít na článek

Výherci v soutěži s Jihlavankou

Každý, kdo v období od 7.9. do 20.9.2022 nakoupil zrnkovou kávu Jihlavanka za minimálně 189 Kč, vyplnil hlasovací lístek, mohl vyhrát 1 ze 3 kávovarů nebo 1 z 20 frenschpressů Tescoma. Výhercům srdečně gratulujeme!!

projít na článek

Soutěž provoněná kávou v Ternu České Budějovice

Nakupte zrnkovou kávu Jihlavanka za minimálně 189 Kč, vyplňte hlasovací lístek a vyhrajte 1 ze 3 kávovarů nebo 1 z 20 frenschpressů Tescoma. Soutěž potrvá od 7.9. do 20.9.22 pouze v Ternu České Budějovice.

projít na článek

Adventní kalendáře

Léto již je za námi a my se můžeme začít těšit na Vánoce. Ač to zní neuvěřitelně a teploty tomu zatím nenasvědčují, za necelé dva měsíce je tu kouzelný vánoční čas. Ačkoli na samotné přípravy je ještě spousta času, na nákup dárků, zejména těch originálníc

projít na článek

Získejte 25% z nákupu značek PG zpět

Nakupte produkty značek P&G Nahrajte účtenku na https://mujsvet-pg.cz/ Získejte peníze zpět.

projít na článek

Drinkito.cz je tady. Spolu s ním přichází nový prostor pro nákupy i zábavu

Hledáte místo, kde snadno a bez práce najdete svůj oblíbený exkluzivní alkohol? Pak je pro vás tím pravým nový web Drinkito.cz. Drinkito ale není jen e-shopem, na kterém nakoupíte limitované a jinde obtížně dostupné edice. Kromě toho přináší unikátní možn

projít na článek