Získejte kontrolu nad plánováním aktivit s interaktivním Smart Boardem

Pokud plánujete obchodní schůzky, servisní zásahy nebo jen řešíte sdílení aut nebo jednacích místností ve firmě či pronajímáte třeba skladovací prostory nebo parkovací místa, dobře víte, že udržet si v těchto aktivitách pořádek není jednoduché. Věříme, že určitě oceníte pomocníka, kterého jsme pro Vistos připravili interaktivní “plánovací plachtu” neboli Smart Board. Smart Board dokáže The post Získejte kontrolu nad plánováním aktivit s interaktivním Smart Boardem appeared first on Vistos CRM.

projít na článek

Smart s motorem z Kawasaki ZX-10R, která má 200 koní a točí 13 tisíc otáček

Vozy Smart jsou velmi často cílem různých šílených uprav, tak že dnešní předělávka neni zas tak šokující Maly Smart For Two přišel o svůj původní motor a míto něj se dostal 200 koňoví motor z motorky Kawasaki ZX-10R, který točí až 13 tisíc otáček.

projít na článek

KUPTE MICHELIN A ZÍSKEJTE FINANČNÍ BONUS AŽ 1550 Kč

PŘI ZAKOUPENÍ LETNÍCH, NEBO CELOROČNÍCH PNEUMATIK MICHELIN, ZAREGISTRUJTE SVŮJ NÁKUP A ZÍSKEJTE ODMĚNU

projít na článek

SvětAndroida.cz // Xiaomi představilo chytrý displej. Má stereo reproduktory, kameru a může fungovat offline

Xiaomi Smart Home Display Pro 8 je nový chytrý displej Pyšní se kamerou, stereo reproduktory i funkcí Xiaomi Central Hub V Číně vychází v přepočtu asi na 2 500 korun bez daně Společnost Xiaomi představila v Číně nový produkt – chytrý displej Xiaomi Smart

projít na článek

Získejte 25% z nákupu značek PG zpět

Nakupte produkty značek P&G Nahrajte účtenku na https://mujsvet-pg.cz/ Získejte peníze zpět.

projít na článek

Již brzy! GSM Klíč SMART 3

Vážení zákazníci, aktuálně připravujeme do prodeje novou generaci GSM Klíče SMART 3. Novinka bude připravena podporovat aplikaci v mobilu (Android a iOS) a cloudovou službu. Termín uvedení do prodeje 3Q/2018!

projít na článek