ŽIVE: Ospolečnosti, energii aválce – proč stojí za to podívat se do sousední země

Živě: O společnosti, energii a válce – proč stojí za to podívat se do sousední země Po 24. 04. 2023 18:00 Goethe-Institut Berlin, Mediothek, Neue Schönhauser Straße 20, 10178 Berlin Společná akce Českého centra Berlín, Goethe-Institutu Berlín a Česko-německého fondu budoucnosti ve spolupráci s Českým centrem Mnichov a Kulturním referentem pro české země. Za přítomnosti: J. E. Tomáš Kafka, velvyslanec České republiky, Ondřej Černý, generální ředitel Českých Center, Johannes Ebert, generální tajemník Goethe-Institutu, Petra Ernstberger a Dr. Tomáš Jelínek, vedení Česko-německého fondu budoucnosti. Hosté na podiu:Jan Brož – redaktor Hospodářských novinKilian Kirchgeßner – nezávislý zpravodaj, PrahaFilip Rambousek – nezávislý novinářAnneke Hudalla – členka poroty Česko-německé novinářské ceny, n-ost Moderace:Daniel Brössler – Süddeutsche Zeitung Článek ŽIVE: O společnosti, energii a válce – proč stojí za to podívat se do sousední země se nejdříve objevil na Česko-německá novinářská cena.

projít na článek

FOTOGALERIE: Vítězi Česko-německé novinářské ceny debatovali ospolečnosti, energii aválce

Po 24. 04. 2023 18:00 Goethe-Institut Berlin Článek FOTOGALERIE: Vítězi Česko-německé novinářské ceny debatovali o společnosti, energii a válce se nejdříve objevil na Česko-německá novinářská cena.

projít na článek

Obsah magazínu AKVÁRIUM živě 4/2015

Dnes byly dodány i podklady pro zpracování obsahu čtvrtého čísla akvaristického magazínu AKVÁRIUM živě ročníku 2015. Takže obsahy jsou opět kompletní.

projít na článek

Obsah magazínu AKVÁRIUM živě 3/2015

Konečně byl zpětně doplněn obsah třetího čísla akvaristického magazínu AKVÁRIUM živě ročníku 2015

projít na článek

Obsah magazínu AKVÁRIUM živě 3/2016

Byl doplněn obsah 3.čísla akvaristického magazínu AKVÁRIUM živě ročníku 2016, které vyjde 10.května.

projít na článek

Obsah magazínu AKVÁRIUM živě 1/2016

Byl doplněn obsah prvního čísla akvaristického magazínu AKVÁRIUM živě nového ročníku 2016.

projít na článek