Zjištění fontu z obrázku

Zjiťování fontu v textu na webových stránkách není prakticky nic složitého. Stačí využít různé nástroje, které nám spolehlivě pomohou určit, jaký druh fontu daný web používá (pro Google Chrome je to např. šikovný doplněk WhatFont. Co ale dělat, pokud je daný font umístěný v obrázku? Pro určení daného fontu existuje samozřejmě také online pomocník a to v podobě stránky WhatTheFont! Zjištění fontu z obrázku je tak velice jednoduché. Přejděte na výše uvedenou stránku, kde se vám objeví následující tabulka. Klepněte na odkaz: or click here to upload an image a z vašeho počítače nahrajte obrázek, u něhož chcete zjistit, o jaký font se jedná. Obrázek musí být pouze ve formátu . jpg či .png. Po nahrání objektu se v obrázku objeví pohyblivý obdélník. Ten naveďte na tu část obrázku, kde se vyskytuje font, který chcete zjistit. Obdelník můžete různě zvětšovat či zmenšovat. Poté již stačí klepnout na modrou šipku umístěnou v modrém kolečku. Následně vám na další stránce vyjedou fonty, které jsou určenému objektu nejblíže.  The post Zjištění fontu z obrázku first appeared on TvorbaWebová.cz.

projít na článek

Spustili jsme pro Vás úplně novou službu, zjištění tržní ceny nemovitosti

www.odhadceplzen.cz Zjištění aktuální tržní ceny nemovitosti v Plzni a mimo Plzeň je pro majitele nemovitostí zcela zdarma. Potřebujete ocenit byt, dům či pozemek? Zdědili jste nemovitost a nevíte si rady co s ní a jakou má hodnotu? Zajímá Vás tržní ce

projít na článek

Další obrázky s The Sims 4

Možná si říkáte, že jste viděli už všechny obrázky, které byli o The Sims 4 zveřejněny. Ale na internetu je stále pár obrázků, co jste neviděli! Většina obrázků pochází z herních magazínů, či byli omylem uvolněny a ihned staženy, takže nic co uvidíte, nem

projít na článek

Návody k Mravenčímu webu a e-shopu

Mám web Mám omezený přístup Úprava textů a obrázků. Nejdou Vám změnit obrázky? Napište nám pro neomezený přístup.Přidání souboru ke stažení.

projít na článek

Stožecká kaple a NS Soumarské rašeliniště

Vlastně jsem měl být někde úplně jinde, ale když člověk dělá chyby, musí se naučit improvizovat. Takže moje zjištění na parkovišti u šumavské Dobré, že nemám dobitou baterii elektrokola, znamenalo možnost hledat náhradní program.

projít na článek

MASO

V archivu mám nejvíce obrázků na kterých je maso, jako hlavní složka. Jsou to vesměs hotovky. [See image gallery at www.miric.cz]The post MASO first appeared on ---Pekařina s Mirkem---.

projít na článek