Zkoušky nanečisto 2024

S radostí vám oznamujeme, že i letos se budou konat velice oblíbené zkoušky nanečisto pro dospělé a maturanty na pobočce v Náchodě i Trutnově. Jeden z žádaných benefitů pro naše studenty. Zúčastnit se jich však mohou i ostatní zájemci, kteří chtějí zjistit svoji jazykovou úroveň.  Pro studenty naší jazykové školy jsou zkoušky zahrnující čtení, psaní a poslech ZDARMA. Pro studenty naší jazykové školy jsou zkoušky zdarma (čtení, psaní, poslech), pro zájemce i o část „speaking“ činí poplatek 300,-. Pro ostatní zájemce poplatek činí  za celkovou zkoušku 500,-Kč.________________________________________________________________________________________________________________________ Přihlásit se také můžete přes svého lektora/lektorku, na telefonním čísle 725 131 264 nebo pište na [email protected]. Článek Zkoušky nanečisto 2024 se nejdříve objevil na Jazyková škola MAGIC ENGLISH.

projít na článek

Přijímací zkoušky NANEČISTO

V úterý 30. ledna 2024 a v úterý 6. února 2024 se budou konat jednotné přijímací zkoušky NANEČISTO. Zájemci si mají možnost v každém termínu vyzkoušet testy z českého jazyka a literatury a z matematiky v obsahu a průběhu, který je bude čekat za několik tý

projít na článek

Přijímačky nanečisto

Nabízíme žákům možnost zúčastnit se přijímacích zkoušek nanečisto v sobotu dne 17. 2. 2024. Více informací v přiloženém dokumentu. Přihlášení možné zde.

projít na článek

DOD A PREZENTAČNÍ AKCE ŠKOLY 2023/2024

Součástí 1. letošního DOD byla kromě jiného i netradičně výstava printů akvarelů ilustrátorky Šárky Škorpíkové. Šárku  můžete sledovat např. na Instagramu jako @tramvajajaj. Věnuje se velmi originálně a ojediněle ve své výtvarné tvorbě dopravní tématice.

projít na článek

Dětské zkoušky MEYLT 2024

Buďte pyšní na své děti! Podívejte se, jakou cestu za rok ušly. S radostí oznamujeme, že i l

projít na článek

Přijímačky nanečisto a den otevřených dveří v ČZA Mělník se uskuteční 28. února 2024

Pro zájemce z řad žáků devátých tříd základních škol o maturitní obor pořádá škola ve středu 28. února 2024 přijímačky nanečisto, kdy si budou moci v reálném prostřední a v reálném čase napsat přijímací test z českého jazyka a z matematiky a následně získ

projít na článek