Zlá doba

Zda to bylo z a vlády komárů dobré či špatně se říci nedá. Pro ty obyčejné lidi a svobodu slova zcel a jistě ne. Ale pro ty ostatní. Ale my zde nejsme proto, abychom rozebírali přesnou definici zlých časů. Je fakt, že se tento výraz používal i za hrůzovlády komundírů a přestalo to až se sametovou revolucí. Jenže, jak to všechno dopadlo, to víte sami a dá se opět říkat, že je doba zlá, doba krizová. No, lehké to rozhodně nemáme. Sice nestojíme frontu na pomeranče a banány, ale také na ně mnoho lidí nemá. Přesto se dovážejí a dováží se také jiné věci, které jsme tu nemívali a na které jsme si prostě zvykli. Nevnímáme, že je sem musel někdo nějak dopravit a chce za to pochopitelně zaplatit. Proto se nám to zdá drahé. Je pak těžké chápat, že ovoce dovezené například ze Španělska je levnější než ovoce dovezené ze sadu vzdáleného dvacet kilometrů od města. Proto kupujeme kilo banánů za dvacet pět korun a kilo našich jablek za čtyřicet. Ano, je to dáno tím, kdo přepravuje a jak. Říká se tomu automobilová logistika a rozhodně to není jen o platu řidičům a ceně za naftu. Je to o hodně více věcech, o kterých nemá laik ani tušení. Napadlo vás třeba, že je podstatné i to v čem se zboží převáží? Ano, i to do toho spadá. Takže se na to podívejme jen stručně a v celku. Krize? Ano, ale také příležitost, jak zlepšit automobilovou logistiku. Jenže se na to musí jít moudře a dá se říci, že i tak trochu s fortelem. Samozřejmě, že tohle nemůže řešit kde jaký jouda z Horní Dolní vsi. Tedy, může, ale asi ne sám. Takže si vezme někoho, kdo do věci vidí a kdo tomu rozumí. Například toho, na koho je výše daný link neboli česky odkaz. Postačí kliknutí a člověk se tak ocitne ve zcela jiném světě. Ve světě kamionů, přepravních kontejnerů a podobných záležitostí. Zde se domlouvá spolupráce nebo nákup. Jak kdo chce a potřebuje. Článek Zlá doba se nejdříve objevil na Fragante.

projít na článek

Velikonoční otvírací doba 2024

Otevírací doba o Velikonocích 2024 pátek 29.3. otevřeno od 9 - 18 hod. pondělí 1.4. máme zavřeno Příspěvek Velikonoční otvírací doba 2024 pochází z Kavárna Bez konceptu

projít na článek

Dny s koronavirem

Je to už p r ř dků dn , co se objevil TEN vir. Nejdř ve jsme o něm sly eli ze zahraničn ch zpr v, av ak jak se bl žily kraje s jeho v skytem k na m hranic m, bl žila se i doba, kterou m lokdo zažil a m lokdo si uměl představit i ve sv ch bujn ch, až lehc

projít na článek

Prodejní doba vprodejně stavebnin ahospodářských potřeb od 1.11.2023

Prodejní doba od 1.11.2023: pondělí-pátek 7.00 - 15.30 sobota 7.00 - 11.00 The post Prodejní doba v prodejně stavebnin a hospodářských potřeb od 1.11.2023 appeared first on Zeas.

projít na článek

Otevírací doba o svátcích

Vážení zákazníci, níže je uvedena otevírací doba během letních svátků 5.7. a 6.7.2017 v supermarketech Trefa.

projít na článek

Otevírací doba Velikonoce 2023

Oslavte s námi svátky jara! Nabízíme zvýhodněné čtyřdenní pobyty s polopenzí. Otevírací doba restaurace: ČT 6. 4. 16:00 21:00 PÁ 7. 4. 11:00 22:00 SO 8. 4. 11:00 22:00 NE 9. 4. 11:00 22:00 PO 10. 4. 11:00 18:00 Těšíme se na Vás!

projít na článek