Zlepšování kognitivních funkcí u seniorů

The post Zlepšování kognitivních funkcí u seniorů appeared first on Škola pro udržitelný život.

projít na článek

Trvale udržitelné hospodaření v lesích

Město Loket má všechny své lesy certifikovány systémem PEFC (www.pefc.cz). Výměra PEFC certifikovaných lesů celosvětově přesahuje 242 milionů hektarů lesů a v České republice 1,85 mil. ha, tedy více než 70 % celkové rozlohy lesů v ČR. Loketské lesy jsou c

projít na článek

Týdenní žurnál: #11: Rozbory webů: Zpětná vazba a zlepšování formy obsahu

Záznam z týdne 2.–7. 10. 2022. Sbírání feedbacku a vylepšování rozborů pro Landing page odshora až dolů™. Sebevzdělávání. Nový osobní web.

projít na článek

Týdenní žurnál: #18: Plánování dne, zlepšování Designui a úprava cenotvorby za služby

Záznam z týdne 21.–27. 11. 2022. Jak si plánuji následující pracovní den v Notion? Jak bude vypadat nová homepage na Designui? Jak jsem přemýšlel nad novou cenotvorbou za služby?

projít na článek

Active citizens? To je 4. E!

„Globálně propojeni, místně zapojeni“, tak zní heslo mezinárodního programu Active Citizens. Usiluje o svět, ve kterém jsou lidé připraveni bezkonfliktně a efektivně spolupracovat s druhými na zlepšování svého okolí, a zaměřuje se na problematiku změny kl

projít na článek

Chytře na chytrá zařízení aneb studenti učí seniory

Těžko byste hledali větší odborníky na chytré telefony, než jsou žáci. Jejich rychlost, pohotovost a obratnost při práci se smartphony je bezkonkurenční. A tak to ani nemohl být nikdo jiný než studenti, kdo přijal roli lektorů ve vzdělávání seniorů.

projít na článek