Změna je zkrátka vítána

Kdo se rád čas od času odreaguje u online her, tak se mu může stát, že potřebuje nějakou změnu a není divu, že chce zkusit něco nového a zajímavého. Studio Goodgame má v zásobě několik různých onlinovek, které vás dokáží přenést do různých časových hranic. Zatímco jste před chvílí byli v historii a budovali své panství, tak není dokonce problém se přenést do budoucnosti, kde Empire WW3 otevírá cestu do válečného pole. Je velmi podobná všem hrám od tohoto tvůrce, tudíž i zde budete muset přemýšlet o tom, jak být ve třetí světové válce úspěšnými vůdci. Třetí světová válka na obrazovkách monitorů Empire WW3 opět není nutné stahovat do svého počítače, stačí se přihlásit a můžete začít rozšiřovat svoji základnu, kde budete pořádně trénovat své vojáky. Samozřejmě budete rovněž vydávat smysluplné rozkazy. Jenomže to vše se se neuskuteční, pokud byste na to neměli dostatek potřebných surovin. Najdete je sice všude okolo, jenomže získat je nemusí být jednoduché, protože nejste sami, kdo suroviny potřebují. Můžete snadno o vše přijít nebo také získat. Empire World War III je strategická hra, kde ovšem můžete získat i své přátele. Článek Změna je zkrátka vítána se nejdříve objevil na hastex haspr.

projít na článek

Zahřejte se s kořením VITANA a vyhrajte

Nakupte jakékoli koření VITANA za 39,90 Kč, zašlete EAN kódy spolu s účtenkou na adresu PO BOX a zařaďte se do hry o lopaty na sníh do auta a lopaty na sáňkování. Termín akce od 15. 10. 2013 do 31. 12. 2013. Soutěž probíhá ve všech prodejnách Trefa.

projít na článek

Změna obsazenosti od 12. 2. 2024

Od 12. 2. 2024 změna v obsazenosti, více zde. V době školního plavání pro veřejnost uzavřen bazén, tobogán, brouzdaliště i víceúčelový bazén.   Příspěvek Změna obsazenosti od 12. 2. 2024 pochází z Bazén Chodov | Oficiální stránky | Aqua Sport Club

projít na článek

NAŠE PRÁCE STOJÍ ZA TO

V těchto dnech, kdy je každá pozitivní zpráva vítána, se chci s vámi podělit o radost, kterou jsme zažili na přelomu roku a na níž má zásluhu také naše firma.

projít na článek

Změna provozovny

Změna adresy provozovny, podrobnosti více v článku. Od 1.1.2023 máme kanceláře, prodejnu a sklady na nové adrese Palackého 521 v Holešově. Je to v přízemí budovy staré pošty. Přestěhovali jsme se z bývalé pekárny fy AVOS z objektu vedle Alberta, kde

projít na článek

Změna veřejných IP adres

V tomto týdnu dochází ke změně IP adres. IP adresy 31.47.99.XYZ se mění na 185.69.69.XYZ. Souběh je plánován do 13.3.2015. Děkujeme za pochopení. The post Změna veřejných IP adres appeared first on HovNet.

projít na článek